Redactia.ro
Home » Monden » Shakira și Pique au confirmat despărțirea: „Vă rugăm să ne respectați intimitatea”

Shakira și Pique au confirmat despărțirea: „Vă rugăm să ne respectați intimitatea”

Shakira și Pique au confirmat despărțirea

Shakira și Pique au confirmat despărțirea. În urmă cu câteva zile s-a speculat că Shakira și iubitul ei, Gerard Pique s-ar fi despărțit. În urmă cu puțin timp, cei doi au confirmat separarea printr-un comunicat comun.

Shakira și Pique au confirmat despărțirea: „Vă rugăm să ne respectați intimitatea”

În urmă cu câteva zile, în presă au apărut informații conform cărora Shakira și Gerard Pique s-au despărțit, după 12 ani de relație. Astăzi, cei doi au confirmat separarea printr-un comunicat comun. Fotbalistul și mama copiilor săi au declarat că vor să li se respecte intimitatea. „Ne pare rău să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră, vă rugăm să ne respectați intimitatea. Vă mulțumim pentru înțelegere”, se arată într-un comunicat emis de agenția de comunicare a cântăreței, preluat de Marca.

Presa spaniolă a scris că fotbalistul de la Barcelona ar fi părăsit căminul conjugal, iar motivul despărțirii ar fi infidelitatea acestuia. Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o studentă, în vârstă de 20 de ani, care lucrează ca hostess la Barcelona. Shakira și Gerard Pique formau un cuplu din 2010 și au împreună doi copii, Sasha și Milan. Cei doi nu s-au căsătorit, pentru că artista nu a considerat că este important acest lucru. Shakira și fotbalistul de la Barcelona s-au cunoscut în timpul Campionatului Mondial din Africa de Sud.

Recent s-a scris că artista ar fi ajuns la spital, după ce ar fi suferit un atac de panică. Ulterior, Shakira a lămurit situația și a spus că imaginile de la sfârșitul lunii mai a spus că a fost la spital cu tatăl său. „Am vrut să vă anunț că acele fotografii sunt de pe 28 mai, când tatăl meu a suferit o căzătură serioasă și l-am însoțit în ambulanță până la spital, acolo unde se reface în prezent”, a spus cântăreața.

Decizia radicală luată de celebra artistă

După anunțul oficial al despărțirii de Gerard Pique, Shakira este decisă să părăsească țara împreună cu cei doi copii, scrie sursa citată mai sus.„Artista nu vrea să continue să stea la Barcelona. Nu are prieteni sau rude acolo, în afară de cei din partea lui Pique. Mai mult de atât, Fiscul este pe urmele ei de câțiva ani, așa că Shakira a decis să se mute în altă țară. Împreună cu copiii ei, bineînțeles.„, mai scriu spaniolii.

Custodia celor doi copii ar fi cea mai mare problemă întâmpinată de cei doi în procesul de despărțire. Pique nu vrea să se despartă de cei doi copii și nu consideră necesar ca cei doi să plece din Spania. Niciunul dintre Pique și Shakira nu vrea să renunțe la custodie în acest moment,

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: