Redactia.ro
Home » Monden » Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are pentru anul 2022. Actrița are cancer în fază terminală

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are pentru anul 2022. Actrița are cancer în fază terminală

GALERIE FOTO (6) Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are pentru anul 2022

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are pentru anul 2022. Este una dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood, iar anul trecut a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Recent, Shannen Doherty a vorbit despre lupta sa cu cancerul.

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are pentru anul 2022. Actrița are cancer în fază terminală

Shannen Doherty a vorbit despre singura dorință pe care o are pentru anul 2022. Anul trecut, în luna februarie, actrița anunța că a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Actrița s-a luptat ani de zile cu cancerul la sân, dar boala a avansat. Shannen a demonstrat că este o persoană puternică și speră ca boala să rămână stabilă în următoarea perioadă. Îndrăgita actriță din Beverly Hills 90210 a vorbit într-un interviu despre boala cumplită cu care se confruntă.

De asemenea, vedeta a spus care este singura dorință pe care o are pentru anul 2022. În vârstă de 50 de ani, Shannen a declarat că va face tot ce îi stă în putință pentru a crește gradul de conștientizare, dar și pentru a găsi finantare pentru cercetarea acestei boli. ”Dacă aș visa la ceea ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-aș dori să se facă mai multe cercetări și să se găsească un tratament pentru cancer. Cred că acesta este ultimul, ultimul meu vis.În ciuda faptului că mă descurc cu această boală și uneori mă simt bine, încă am cancer. Cancer în stadiul patru, pe care nimeni nu și-l dorește. Dar îl am, așa că deseori mă gândesc: ”OK. Ce pot face pentru a crește gradul de conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani pentru cercetare? Și nu este vorba doar de mine, ci pentru toți ceilalți care suferă de cancer”, a dezvăluit Shannen.

Shannen se bucură foarte mult că în acest timp a avut ocazia să joace în mai multe filme, dorindu-și ca pe viitor să aibă oportunități să-și ducă munca mai departe. „Îmi doresc doar ca în noul an să-mi pot continua munca. Sper să am în continuare oportunități și să pot lucra cu oameni pe care mereu i-am admirat sau cu care mi-aș dori să lucrez. „Sunt bine și mă simt foarte bine. Mă simt cu adevărat binecuvântată. Anul acesta a fost unul foarte interesant pentru mine pentru că munca a fost foarte importantă pentru mine, și în special pentru cineva bolnav de cancer, vrei în mod constant să fii considerat angajabil, că poți munci (…), pentru oamenii ca mine munca ne ajută să trăim”, a mai spus Shannen.

Shannen Doherty, despre cum a aflat că are cancer în stadiu terminal

Actrița era singură acasă în momentul în care a aflat că are cancer în stadiu terminal. Shannen știa că ceva este în neregulă cu ea după ce câinele ei obișnuia să o adulmece în permanență. Atunci când a aflat că s-a vindecat de cancer mamar, în 2017, Shannan a crezut că tot coșmarul s-a sfârșit. Trei ani mai târziu, a povestit cum a aflat că are cancer în stadiu terminal.

Invitată în cadrul unei emisiuni, Shannen a mărturisit că cel care a detectat că e bolnavă a fost câinele ei, Bowie, un shepherd german, care obișnuia să o adulmece în zona în care i-a fost descoperită o tumoră. ”Atunci când m-am întors de la operațiie, Bowie a fost foarte atent cu mine, mai ales în acea zonă.Ulterior, după ce am avut prima ședință de chimioterapie, Bowie îmi adulmeca întreg corpul, din cap până în picioare. Era un câine protectiv și a devenit și mai rău ulterior.”, a povestit Shannen.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: