Redactia.ro
Home » Monden » Shannen Doherty se luptă în continuare cu cancerul. ”Boala face parte din mine”

Shannen Doherty se luptă în continuare cu cancerul. ”Boala face parte din mine”

GALERIE FOTO (4) Shannen Doherty se luptă în continuare cu cancerul. ”Boala face parte din mine”

Shannen Doherty se luptă în continuare cu boala cruntă. Celebra actriță a fost diagnosticată cu cancer mamar la începutul anului 2020. 

Shannen Doherty se luptă în continuare cu cancerul. ”Boala face parte din mine”

Shannen Doherty, în vârstă de 50 de ani, cunoscută pentru interpretarea personajului Brenda Walsh din serialul Beverley Hills 90210 a fost diagnosticată cu cancer mamar la începutul anului 2020, iar de atunci, aceasta se luptă cu teribila boală. Recent, actrița a făcut noi declarații despre starea ei de sănătate actuală.

Shannen a mai avut cancer la sân și în trecut, în 2015, dar atunci a reușit să treacă peste cumplita boală cu bine. De când a aflat diagnosticul, Shannen a fost deschisă cu publicul, vorbind adesea despre modul în care face față provocărilor bolii. Chiar dacă are probleme de sănătate grave, actrița nu a renuțat la cariera ei și cel mai recent proiect al său este apariția într-o  peliculă intitulată “List of a lifetime”, film ce are ca subiect povestea unei femei cu cancer la sân. Shannen Doherty este entuziasmată de acest proiect și, recent, a explicat care este motivul pentru a ales să se implice în el.

“Oamenii cu cancer în stadiul patru sunt, de obicei, foarte activi și foarte vioi. Simt că este datoria mea să vorbesc despre cancer și să le spun tuturor că viața cu această boală este una totuși activă și plină de evenimente. Niciodată nu mă plâng. Și nici nu vorbesc mult despre acest subiect. Practic, el este parte din viața mea în acest moment. Soțul îmi spune mereu că dacă lumea nu ar ști că am cancer, nici nu ar putea observa lucrul acesta la mine”, a spus actrița, potrivit publicației prevention.com.

Shannen Doherty trăiește din plin fiecare clipă

Shannen Doherty a mai declarat că se concentrează foarte mult să trăiască la maximum fiecare clipă din plin, în ciuda bolii crunte cu care se luptă.

“Mă simt ca și cum aș fi o persoană foarte, foarte sănătoasă. Este greu să te gândești că va trebui, în curând, să-ți închei socotelile cu viața când tu simți că vei mai trăi încă 10 – 15 ani. Cred că orice persoană cu cancer în stadiul IV simte acest lucru, că este scos din activitate, trimis pe “banca de rezervă” doar pentru se luptă cu o boală incurabilă. Dar eu nu sunt pregătită pentru așa ceva. Eu mă simt plină de viață”, a mai spus actrița.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: