Redactia.ro
Home » Știri » Și-a dat demisia de la penitenciar ca să continue povestea de dragoste cu iubitul interlop. Ce s-a întâmplat când bărbatul a fost eliberat

Și-a dat demisia de la penitenciar ca să continue povestea de dragoste cu iubitul interlop. Ce s-a întâmplat când bărbatul a fost eliberat

femeie

O femeie ofițer și-a dat demisia din funcția de gardian pe care o avea la un penitenciar din comuna I. L. Caragiale, județul Dâmbovița pentru a fi împreună cu bărbatul cu care a început o relație în timp ce acesta se afla încarcerat.

Aceasta era angajată a Penitenciarului Mărgineni când s-a îndrăgostit de interlopul Cristian Marian Bejan, considerat cel mai periculos traficant de droguri din București. Individul era închis pentru omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală.

Femeia-gardian  a început o relație cu un deținut

„Deținutul C.M. BEJAN este cunoscut drept „interlopul cluburilor de lux din București”, întrucât asigură droguri pentru VIP-urile și celebritățile dâmbovițene”, transmite FSANP.

La scurt timp, individul a fost eliberat din arest, însă relația dintre cei doi s-a încheiat, așa că femeia a cerut să fie reangajată, a transmis Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor.

Potrivit Federaţiei Sindicatelor din ANP, interlopul s-a liberat în data de 13 august, iar ofiţerul de penitenciar şi-a dat demisia la câteva zile după, respectiv pe 22 august.

Se cere o investigație în penitenciar

O plângere a fost depusă de către FSANP la directorul General al Administrației Penitenciarelor, în care se cere investigarea situației, aceștia considerând că idila are „un impact major asupra imaginii, principiilor și valorilor etice ale polițiștilor din penitenciare, acțiuni care pot îmbrăca forma unor infracțiuni.”

Sindicaliștii presupun că fosta angajată ar fi încălcat regulamentul și l-ar fi ajutat pe deținut în timp ce se afla în închisoare. FSANP a publicat pe pagina sa și o fotografie cu femeia gardian (foto sus), căreia i-a dat și inițialele numelui, I.D.C.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: