Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Și-a dat soția în judecată după ce i-a adus pe lume o fetiță. Care este motivul

Și-a dat soția în judecată după ce i-a adus pe lume o fetiță. Care este motivul

Un bărbat din China șochează prin gestul său! După ce soția i-a adus pe lume o fetiță, el a dat-o în judecată pe femeie. Motivul este unul halucinant!

Și-a dat soția în judecată după ce i-a adus pe lume o fetiță. Care este motivul

Operațiile estetice pot duce la destrămarea unei căsnicii, uneori. I s-a întâmplat și unui cuplu din China. Un bărbat credea că are o soție frumoasă lângă el, până ca aceasta să nască. După ce femeia a dus pe lume o fetiță, soțului i s-a părut ”urât” copilul. Se întreba de ce nu aduce cu superba lui soție și când a aflat de intervențiile pe care le-a făcut, a dat-o în judecată, informează știrileprotv.ro

Acesta îi cere drept despăgubire femeii 120.000 de dolari. ”Era convins ca arata foarte bine, a fost atat de distrus cand a vazut bebelusul cu pielea incretita, incat a decis ca vina este in totalitate a sotiei, pe care a si dat-o in judecata”, spun surse judiciare ale cazului.

Soțul a câștigat procesul. Și-a acuzat soția și de infidelitate

Bărbatul a avut câștig de cauză în acest proces. Nu doar că și-a catalogat copilul ca fiind urât ci a acuzat-o pe soție și de infidelitate, deoarece fetița nu seamănă cu niciunul dintre ei. Însă, testul ADN a arătat contrariul. El este tatăl bebelușului. Totodată, soția a recunoscut că și-a făcut operații estetice în valoare de 100.000 de dolari înainte de a-l cunoaște. În imaginea pe care o vedeți mai sus se poate observa cum era femeia înainte de operații și după.

”M-am casatorit cu ea din dragoste, dar imediat dupa nasterea primei noastre fiice, au inceput problemele conjugale. Fiica noastra era incredibil de urata, pana la punctul in care ma oripila.”, a a declarat soțul judecătorilor.

Unul dintre judecători l-a înțeles pe bărbat și așa a pus-o pe soție să-i plătească daune morale în valoare de  120.000 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: