Redactia.ro
Home » Monden » Și-a dorit ceva, dar soarta i-a pregătit altceva. Ce i-ar fi plăcut Andei Adam să facă dacă nu era cântăreață

Și-a dorit ceva, dar soarta i-a pregătit altceva. Ce i-ar fi plăcut Andei Adam să facă dacă nu era cântăreață

GALERIE FOTO (6) Și-a dorit ceva, dar soarta i-a pregătit altceva.

Și-a dorit ceva, dar soarta i-a pregătit altceva. Se spune că fiecare artist a avut în tinerețe un alt vis, decât acela de a deveni cunoscuți. Printre ei se află și Anda Adam care a dezvăluit ce și-ar fi dorit să facă dacă nu devenea cântăreață. Artista a vorbit deschis despre operațiile estetice și despre lucrurile care nu-i plac la ea.

Și-a dorit ceva, dar soarta i-a pregătit altceva. Ce i-ar fi plăcut Andei Adam să facă dacă nu era cântăreață

Și-a dorit ceva, dar soarta i-a pregătit altceva. Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, iar vocea ei este recunoscută de la prima ascultare. Recent, solista a dezvăluit ce carieră ar fi urmat dacă nu devenea artistă. Și-a dorit ceva, dar soarta i-a pregătit altceva. Într-un interviu pentru Viva.ro, Anda Adam a declarat că îi place foarte mult tehnologia. Frumoasa cântăreață a spus că i-a plăcut tot ce ține de tehnologie. ”Nu m-aș reorienta, sub nicio formă, dacă aș fi acum la 18 ani. Dacă nu aș fi avut talentul de la Dumnezeu, probabil a fi lucrat în IT, ceea ce am studiat în liceu. Este un capitol din viața mea care mă fascinează, îmi place mult tot ceea ce ține de tehnologie. Cred că, dacă nu eram cântăreață, eram hacker (râde)”, a declarat Anda Adam.

Anda Adam se clasează în topul celor mai sexy vedete din showbiz-ul românesc. Blondina reușeste să întoarcă privirele oricărui bărbat, având o siluetă de invidiat. Anda Adam a apărut în lumina reflectoarelor în 1999, când s-a lansat în muzică alături de rapperi de la RACLA. Din acel moment, Anda și-a creat o adevărată carieră în muzică, fiind printre cele mai apreciate artiste din România. În 2015 s-a căsătorit cu Sorin Andrei, cu care are o fetiță, Evelin.

Câte operații are Anda Adam

În ultima perioadă, tot mai multe vedete apelează la ajutorul medicilor esteticieni pentru a avea un fizic diferit și mult mai plăcut. În presă au apărut diferite informații conform cărora Anda Adam ar avea multe operații estetice. Ei bine, vedeta a decis să spună adevărul. Conform acesteia, artista are două operații estetice, iar acestea sunt o rinoplastie și un implant mamar. ”Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept. Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat”, a spus Anda Adam.

Întrebată ce nu îi place la fizicul ei, Anda Adam a spus că are părul creț, iar acest lucru o deranjează foarte tare. ”Știi cum e: când ai părul creț, l-ai vrea întins… sau invers. Pe mine mă deranjează că eu, natural, sunt foarte creață. Mi-ar fi plăcut să am un păr foarte drept, pe care doar să-l spăl și care, când se usucă natural, să stea drept, fără să îi fac nimic. Astfel aș câștiga din timpul pe care-l petrec la salon să mă spăl și să mă aranjez”, a mai spus ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: