Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Şi-a găsit maşina după 40 de ani. A rămas ULUIT când s-a urcat în ea. Ce a descoperit acolo l-a lăsat „mască”

Şi-a găsit maşina după 40 de ani. A rămas ULUIT când s-a urcat în ea. Ce a descoperit acolo l-a lăsat „mască”

GALERIE FOTO (2)

Un bărbat din Marea Britanie s-a întors la marea lui dragoste. Nu la o femeie, ci la maşina din tinereţe. Omul şi-a vândut casa în care a locuit în urmă cu 40 de ani, lăsându-şi maşina într-o pădure care era pe proprietatea sa.

Revenit în locul său natal, bărbatul a fost curios să vadă dacă mai există maşina lui cea veche.

Interiorul, surprinzător de bine întreţinut

Deşi au trecut 4 decenii, cu zăpezi, ploi şi vânt, caroseria a rezistat destul de bine testului timpului. De asemenea, şi interiorul. Când a urcat în ea, bărbatul a rămas surprins. Tapiţeria era într-o stare bună, ca şi celelalte elemente: bancheta, tetierele, scaunele din faţă.

Ce e drept, tăblăraia era ruginită, celelalte componente auto fiind intacte. În schimb, muşchii au pus stăpânire pe maşină.

Îndrăzneţ din fire, omul a încercat să vadă dacă poate porni automobilul, dar nu a avut succes. „Apa din radiator a ajuns în canalele de răcire şi când a venit îngheţul s-a spart blocul motor”, a spus el.

Altcineva a găsit un BMW părăsit în mijlocul pădurii

Un tânăr din America a avut o experienţă horror într-o pădure. El a găsit într-o pădure un model rar de BMW M3, fabricaţie 1988. După cum arăta, era clar că maşina fusese părăsită acolo.

Bărbatul a fost tare pe picioare. A vrut să afle mai multe despre această maşină, dar nu s-a apropiat de ea. A plecat în satul din apropiere în căutarea proprietarului. L-a găsit cu greu şi a achiziţionat maşina cu 2.500 de dolari. A urmat inspecţia „ursuleţului”.

În afara de motorul care era dezasamblat si, din pacate, incomplet, tot BMW-ul M3 era original si intreg, fara piese lipsa. Asa ca a urmat recuperarea masinii din padure si lungul proces de restaurare.

Detalii şi imagini AICI.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: