Redactia.ro
Home » Monden » Şi-a părăsit soţul chiar în ziua nunţii, la petrecere. Bărbatul a făcut o singură glumă, iar asta poate duce la DIVORŢ

Şi-a părăsit soţul chiar în ziua nunţii, la petrecere. Bărbatul a făcut o singură glumă, iar asta poate duce la DIVORŢ

O mireasă și-a surprins soțul când era alăptat de mama lui

O mireasă a suferit atât de mult în ziua nunţii, din cauza unei glume pe care i-a făcut-o soţul ei, încât acum se gândeşte la divorţ. Cert este că femeia a plecat val-vârtej de la petrecere, după ce bărbatul i-a jucat o farsă.

Femeia și-a implorat soțul să nu meargă până la capăt cu farsa și chiar îl avertizase dinainte că va pune capăt relației lor din cauza unui astfel de comportament.

L-a avertizat să nu facă vreo glumă

Femeia de 27 de ani a povestit pe rețeaua de socializare Reddit, că are o relație de 3 ani cu soțul ei, acesta având 29 de ani.

În cei 3 ani nu l-am cunoscut niciodată ca fiind egoist, s-a dovedit uneori imatur. Problema a apărut când acele videoclipuri stupide de aruncat prăjiturile în fața partenerilor au devenit populare și soțul meu a crezut că sunt amuzante.

Mie nu mi s-au părut niciodată așa și el știe asta, dar a continuat să-mi arate mereu filmulețe cu biete soții ale căror zile speciale au fost distruse de soți pentru niște râsete ieftine”, a scris ea.

O traumă din copilărie

Era pentru ea o traumă cu care rămăsese din copilărie.

Familia mea face chestia asta. Îmi amintesc că de ziua mea, la 17 ani, am rugat-o pe mama să nu o facă. Ea a promis și am avut încredere în ea. Mi-am făcut părul și machiajul frumos și tocmai când suflam în lumânări, mama mi-a împins capul în tort.

Una dintre dintre decorațiunile de pe tort a sfârșit prin a mă tăia la frunte. Nu a fost nevoie să merg la spital, dar am sângerat substanțial. Ziua mea de naștere a fost distrusă și apoi n-am mai ieșit camera mea. Mama încă mă numește răsfățată pentru asta”, a mai zis mireasa.

I-a trântit o felie de tort în faţă

Femeia i-a spus clar ce crede soțului ei. „I-am spus că dacă îmi face vreodată așa ceva, îl voi părăsi. A început să râdă, dar vorbeam serios. Deși el nu mă lua în serios”, și-a amintit ea.

În ziua cea mare totul a mers perfect până la momentul tăierii tortului. Mireasa a explicat:

Totul era perfect, eu eram fericită, el era fericit. Eram entuziasmați. M-am simțit ca o prințesă în rochia mea alba și cu un machiaj perfect. Toate sunt foarte scumpe, țin să menționez asta.”

„Ajungem la partea cu tăierea tortului și, în timp ce mă întorc către el, el ridică o bucată uriașă din tortul nostru de nuntă și mi-o sparge pe toată fața.

Totul părea să meargă cu încetinitorul pentru câteva momente. El râde de mine, și apoi îmi spune „ar trebui să-ți vezi fața” și continuă să râdă”, a mai povestit mireasa.

A fugit de la nuntă

Femeia a plecat imediat de la petrecere. Degeaba au rugat-o invitații pe mireasă să se răzgândească, acesta nu s-a lăsat înduplecată nici atunci, nici în zilele care au urmat.

Soțul meu m-a sunat și el rugându-mă să vin acasă să vorbim, că îi pare rău și nu credea că voi deveni atât de „emoțională”.

„Trebuia să fie cea mai fericită zi din viața noastră și m-a făcut de rușine în fața tuturor pentru o farsă pe care știa că o urăsc”, s-a plâns fosta mireasă.

Acum, cuplul poate ajunge deja la divorţ.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: