Redactia.ro
Home » Știri » Şi-a TERORIZAT propria mamă. Ce i-a dat prin cap unui bucureştean de 35 ani, ca să „scoată” 1.500 euro de la familie

Şi-a TERORIZAT propria mamă. Ce i-a dat prin cap unui bucureştean de 35 ani, ca să „scoată” 1.500 euro de la familie

Un bucureştean în vârstă de 35 de ani a pus la cale un plan ca-n filmele de la Hollywood. El şi-a înscenat propria răpire, ca să „scoată” 1.500 de euro de la mama sa.

I-a cerut unui prieten să-i facă mai multe fotografii legat de mâini şi de picioare, dar totul s-a terminat prost pentru românul inventiv.

Femeia a sunat la 112

După ce a primit imaginile și i-au fost ceruți 1.500 de euro, femeia a sunat la 112 să anunțe că fiul ei a fost răpit de persoane necunoscute.

Sesizarea a fost preluată de polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sector 5, care au identificat adresa unde ar fi fost săvârșită fapta.

Înainte de momentul intervenției, bărbatul a sesizat prin 112 faptul că a fost lipsit de libertate, indicând o adresă, din Sectorul 5, unde se aflau mai multe persoane.

În urma administrării materialului probator, a reieșit faptul că fiul apelantei și-a înscenat răpirea, cerându-i prietenului său să îl lege de mâini și de picioare, după care să-l filmeze și să pretindă de la mama sa 1500 de euro, în schimbul eliberării sale.

În cauză s-a dispus reținerea celor doi bărbați, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj, respectiv instigare la șantaj, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere legală”, informează Poliția Capitalei.

Era disperat, că avea datorii

De ce a pus fiul aşa ceva la cale? Din cauză că avea datorii. Bărbatul ar fi împrumutat 2.000 de lei de la proprietarul unde locuia cu chirie, mințindu-l că i-a murit tatăl și are nevoie de bani pentru a-l înmormânta.

În schimb, ar fi cheltuit toți banii pe alcool. Acum, trebuia să-şi plătească datoria, aşa că şi-a înscenat răpirea, dar se pare că nu i-a mers nici aşa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: