Redactia.ro
Home » Știri » Și ea și-a pregătit locul de veci! Mioara Velicu: „E ca şi cum ți-ai face casă”

Și ea și-a pregătit locul de veci! Mioara Velicu: „E ca şi cum ți-ai face casă”

Și ea și-a pregătit locul de veci. Este vorba tot de o celebra interpretă de muzică populară, mai exact Mioara Velicu. Artista a explicat de ce a luat această decizie cutremurătoare. 

După ce moartea lui Petrică Mîțu Stoian a venit fulgerător la câteva luni după ce artistul a luat decizia de a-și pregăti locul de veci, iată că și o altă celebră interpretă de la noi a mărturisit că și-a pregătit locul de veci. Este vorba de îndrăgita Mioara Velicu.

Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață la doar 61 de ani. Artistul și-a pregătit locul de veci chiar din luna iulie din acest an. A luat decizia chiar după moartea unei femei care i-a fost apropiată de-a lungul vieții.

Iar Petrică Mîțu Stoian nu a fost singurul artist care și-a aranjat tot pentru momentul în care părăsește această lume. O altă voce îndrăgită a muzicii populare a dezvăluit că și-a pregătit din timp locul de veci.

Și ea și-a pregătit locul de veci. Mioara Velicu: „E ca şi cum ți-ai face casă”

Are 77 de ani și este pregătită pentru atunci când îi va veni vremea să fie condusă pe ultimul drum, chiar dacă nu simte sub nicio formă că momentul s-ar apropia prea curând.
Cu toate acestea, Mioara Velicu a explicat de ce a luat decizia de a-și pregăti locul de veci încă din timpul vieții.

„Trebuie să fii întotdeauna pregătit să nu lași necazuri pentru cei care te vor duce pe ultimul drum. Dacă totul este pregătit de acum, e ca şi cum ți-ai face o casă. Nu am cine ştie ce avere. Sunt un om decent, modest aşa cum ar trebui să fie orice român, să aibă cât de cât condiţii decente.

În ultimi 7 ani nu există an să nu mă duc în vacanță pentru că e frumos să cânt, dar să mă şi destind. O săptămână de zile cât ţine vacanţa mă destind şi vin încărcată cu energie. Le doresc tuturor energie pozitivă. Nu există să stai în casă şi să te gândești numai la rău. Îmi sun colegii pe Skype şi WhatsApp şi îi întreb ce fac pentru că eu mă simt bine şi vreau ca toată lumea să se simtă aşa”, a declarat Mioara Velicu, la o emisiune TV.

Mioara Velicu, mesaj pentru tineri: „Uitați-vă cum sunt”

De asemenea, Mioara Velicu a ținut să le transmită un mesaj și celor tineri.

„Eu am pornit pe 78 de ani şi sunt bine, uitați-vă cum sunt. Am rezistat pentru că aşa îmi e felul şi vreau să îi îndemn pe toţi de vârsta mea să aibă tot timpul încredere în ei şi să-şi găsească tot timpul de lucru. Ceva să citească, să se uite la filme şi documentare pentru că tot timpul să fii informat”, a mai transmis Mioara Velicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: