Redactia.ro
Home » Sport » Sică, unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu e acuzat de trafic de droguri

Sică, unul dintre fiii lui Ilie Dumitrescu e acuzat de trafic de droguri

ilie dumitrescu, sică dumitrescu, fiul lui ilie dumitrescu acuzat de trafic de dorguri

Sică Dumitrescu, unul dintre băieții celebrului fotbalist Ilie Dumitrescu ar fi fost trimis în judecată, sub control judiciar sub acuzația de trafic de droguri de mare risc. În dosar mai este acuzată încă o persoană.

Procurorii DIICOT au terminat ancheta pe 24 februarie.
Sică Dumitrescu, care a jucat și el fotbal ca tatăl său ar fi fost acuzat că vindea cocaină în spatele localului pe care îl deține chiar tatăl său în centrul Bucureștiului. Potrivit comunicatului DIICOT, pe 18 februarie, cei doi au fost prinși în flagrant, în timp ce vindeau cocaină pe Cheiul Dâmboviței. Sică și partenerul său sunt acuzați de complicitate la trafic intern de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc.

Potrivit unor informații de ultimă oră, Sică Dumitrescu a căzut în plasa unei polițiste sub acoperire, care ar fi fost chiar actuala iubită a acestuia. Fiul legendarului Ilie Dumitrescu ar fi fost de acord să îi vândă tinerei trei doze de cocaină, adică în total trei grame.

Rechizitoriul DIICOT

„Prin rechizitoriul din 24.02.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus trimiterea în judecată, sub măsura controlului judiciar, a 2 inculpați, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic intern de droguri de mare risc și complicitate la trafic intern de droguri de mare risc. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la data de 18.01.2021, în apropierea unui restaurant din centrul Capitalei, cei doi inculpați au comercializat către o persoană o cantitate de cocaină în schimbul sumei de 1.350 de lei”, se arată în rechizitoriu.

Ce urmează pentru fiul fostului fotbalist

Procurorii au trimis dosarul spre soluționare la Tribunalului București.
Sică Dumitrescu a jucat fotbal, dar nu a făcut trecerea la profesionism niciodată. A început să joace la Steaua, la vârsta de 7 ani. Apoi a mers la Sportul, iar o perioadă a jucat la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi. A dat probe la mai multe echipe precum UTA, Ceahlăul sau FC Snagov, dar nu a reușit să le treacă. Sică Dumitrescu este unul dintre fii pe care fostul mare internațional Ilie Dumitrescu îi are din prima căsătorie. Acesta mai are încă doi copii, Toto şi Mayra din al doilea mariaj.
Anul trecut, fostul fotbalist a avut probleme și cu Toto, care a fost prins conducând sub influența drogurilor. La vremea respectivă acesta s-a ales cu dosar penal.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: