Redactia.ro
Home » Stil de viață » Sigur nu ați mai auzit așa ceva! Poți lua parte la această nuntă doar pe baza unui eseu motivațional în care să explici de ce vrei să fii acolo

Sigur nu ați mai auzit așa ceva! Poți lua parte la această nuntă doar pe baza unui eseu motivațional în care să explici de ce vrei să fii acolo

GALERIE FOTO (2) Nuntă

Organizarea listei de invitați pentru o nuntă poate fi foarte complicată, dar ce te faci când trebuie să ai un număr limită de invitați în perioada pandemiei?

O mireasă a găsit soluția și a realizat un criteriu de departajare inedit.

A organizat un concurs prin care să stabilească numărul de invitați și să afle cine își dorește cu adevărat să participe la nuntă.

Cine dorește să participe la nunta femeii, trebuie să scrie un eseu în care să motiveze de ce vrea să fie acolo în ziua cea mare.

Dacă un potențial invitat alege să nu compună eseul, acesta va fi descalificat din start în lupta pentru o invitație la nuntă.

Sora miresei nici nu a vrut să audă de această idee

Când a auzit că trebuie să compună un eseu în care să motiveze de ce vrea să participe la nuntă, sora femeii a fost enervată la culme.

Aceasta a spus:

„M-am simțit insultată! Cum să scriu un eseu ca să concurez pentru un loc la nunta surorii mele? I-am spus clar că eu nu o să scriu 500 de cuvinte pentru a primi invitație la nunta ei.”

Refuzul surorii i-a supărat și pe părinți care nu acceptă ideea ca ea să nu fie acolo pentru sora ei în cea mai importantă zi din viața ei.

Ce trebuie să conțină eseul?

Pentru a putea trece de exigența miresei, eseul trebuie să răspundă la următoarele întrebări:

  1. De ce încă vă doriți să fiți alături de noi în această zi atât de importantă?
  2. Cât de mult înseamnă nunta noastră pentru tine? Este un eveniment chiar atât de special?

Ce spun utilizatorii rețelelor sociale?

Curioasă să vadă ce părere au și alți oameni despre gestul surorii sale, femeia a postat situația pe rețeaua Reddit și comentariile au apărut foarte rapid.

Unul dintre utilizatori spune că motivul principal pe care ar trebui să îl scrie sora în eseu este: „Sunt sora ta, iar mama și tata nu acceptă să nu vin.”

Alt om a scris că dacă părinții vor atât de mult să participe la eveniment ar trebui să scrie eseul pentru ea.

O ultimă părere a venit din partea unui utilizator căruia nu i-a plăcut ideea eseului motivațional: „Sper ca nimeni să nu scrie eseul, ca să realizeze cât de ridicolă este ideea.”

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: