Redactia.ro
Home » Știri » Un mire își surprinde mireasa în timpul ceremoniei de nuntă cu cel mai profund gest

Un mire își surprinde mireasa în timpul ceremoniei de nuntă cu cel mai profund gest

mire surprinde mireasa

În ziua în care José Vitor Flach s-a căsătorit cu logodnica sa, logopedul Cíntia Bonfante Pereira, a vrut să se asigure că momentul va fi cât se poate de memorabil. Așa că mirele grijuliu a decis să cheme câțiva invitați speciali la ceremonie, care au copleșit-o total pe viitoarea sa soție – și pe oricine urmărește videoclipul evenimentului.

Este posibil să ai nevoie de un șervețel pentru ceea ce urmează…

Cuplul brazilian era la altar când deodată s-au deschis ușile și un alai de elevi ai Pereirei cu sindrom Down au intrat în biserică și s-au îndreptat pe culoar. Flach radia de fericire la intrarea micilor oaspeți și la mireasa lui când a văzut bucuria și emoția ei în timp ce tinerii ei elevi veneau spre ea – doi dintre cei mici chiar și-au făcut intrarea conducând mini decapotabila cu cea mai mare atenție pe covorul roșu până la altar.

Momentul adorabil este imaginea Pereirei împărtășindu-și dragostea evident pe care o are pentru elevii ei, în timp ce se minunează la intrarea lor. Momentul a devenit de două oră mai adorabil atunci când toți copiii s-au îmbracat cu ce au avut ei mai frumos pentru marele eveniment.

Rezultatul a fost copleșitor pentru mireasă:

„Îmi place atât de mult meseria mea și să am oportunitatea de a avea unii dintre copii cu noi în această zi a fost o bucurie inexplicabilă. Emoția m-a copleșit atât de tare încât am crezut că inima mea va ceda!” i-a mărturisit Pereira lui Razoes.

Logopedul petrece în general mult timp cu elevii ei prin prisma întârzierilor de vorbire și de comunicare asociate sindromului Down. Cu siguranță s-a apropiat de ei și este un susținător puternic al drepturilor celor cu nevoi speciale, atât de mult încât fotograful ei de nuntă a fost João Vicente, care are și el sindromul Down, potrivit redacției Inspire More.

Dându-le acestor copii ocazia de a fi în centrul atenției în ziua lor cea mare demonstrează ceea ce este cu adevărat important pentru cuplu. Acest mod incredibil de a-și începe căsnicia reprezintă cu siguranță un semn bun pentru mulți ani fericiți.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini