Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Sigur nu te-ai gândit la asta! Singurele animale din lume care ar putea vedea spirite. Te vor fascina

Sigur nu te-ai gândit la asta! Singurele animale din lume care ar putea vedea spirite. Te vor fascina

Care este cea mai mare pasăre din lume? Sigur nu știai că are și cei mai mari ochi dintre toate animalele

Sigur nu te-ai gândit la asta! Singurele animale din lume care ar putea vedea spirite. Te vor fascina. Iată detaliile!

Singurele animale din lume care ar putea vedea spirite

Potrivit cercetătorilor de la City University London din SUA, un studiu realizat pe parcursul mai multor ani a dezvăluit că există câteva specii de animale capabile să observe spirite și frecvențe invizibile pentru oameni. În mod surprinzător, se credea că animalele nu pot detecta razele ultraviolete, însă se pare că pisicile, câinii și alte mamifere pot percepe astfel de fenomene. Acest lucru este evidențiat de comportamentul lor atent și concentrat, în momente în care noi, oamenii, nu observăm nimic remarcabil.

Ce au descoperit oamenii de știință

„Ți s-a întâmplat vreodată să ai impresia că pisica sau câinele tău poate vedea ceva ce tu nu vezi? Ei bine, este posibil ca acest lucru să fie real. Conform acestui studiu, se pare că pisicile, câinii și alte mamifere văd în lumina ultravioletă, care deschide o lume cu totul diferită de cea pe care o vedem noi și spre noi cercetări”, se arată în studiu, potrivit Kudika.ro.

Cercetătorii au efectuat studii pe diverse mamifere, inclusiv câini, pisici și urși, și au descoperit că aceste animale pot percepe lumina ultravioletă. În timp ce oamenii au o suprafață specială pe retină care blochează această lumină, se pare că unele animale nu au această caracteristică. Această descoperire ridică întrebarea dacă animalele de companie ar putea vedea spirite sau entități dintr-o lume diferită. Potrivit oamenilor de știință, există șanse semnificative ca acest lucru să fie posibil.

Au fost realizate numeroase studii asupra simțurilor câinilor, iar există încă dezbateri ample referitoare la abilitățile lor psiho-senzoriale. Cu toate acestea, din moment ce nu putem comunica direct la același nivel cu animalele și nu există o modalitate de a confirma cu certitudine rezultatele studiilor, nu putem ști cu siguranță dacă acestea pot vedea spirite sau entități dintr-o altă lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: