Redactia.ro
Home » Monden » Silvestru Șoșoacă a rupt tăcerea! Motivul incredibil pentru care soția lui a ales să îl dea în judecată: ”Ea e în plop”

Silvestru Șoșoacă a rupt tăcerea! Motivul incredibil pentru care soția lui a ales să îl dea în judecată: ”Ea e în plop”

Într-un eveniment care a captat atenția opiniei publice și a mass-mediei din România, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut pași importanți în cadrul unei situații personale delicate, obținând un ordin de protecție împotriva soțului său, Silvestru Șoșoacă. Acuzațiile aduse de senatoare sunt grave și implică abuz fizic și emoțional, un subiect sensibil și de o importanță majoră în societatea contemporană.

Potrivit informațiilor disponibile, Diana Șoșoacă a depus o plângere penală la Poliție împotriva soțului ei, detaliind agresiunile pe care le-a suferit de-a lungul căsniciei lor. În urma acestei plângeri, autoritățile au decis să impună lui Silvestru Șoșoacă purtarea unei brățări de monitorizare pentru agresori, o măsură menită să asigure protecția senatoarei și să prevină orice incidente viitoare.

Primele declarații ale lui Silvestru Șoșoacă

Reacția soțului senatoarei la aceste acuzații aduce o nouă dimensiune situației. Silvestru Șoșoacă susține că întregul scandal este o manevră electorală, o tactică prin care Diana Șoșoacă încearcă să-și consolideze imaginea și să câștige capital de simpatie în plină campanie electorală pentru Primăria Capitalei. Această perspectivă adaugă complexitate cazului, sugerând posibile motivații politice sau strategice în spatele acțiunilor senatoarei.

„Își bate joc de voi, credeți-mă. Jocul ei este electoral. Ea nu avea cu ce să iasă în față, n-are un proiect, n-are absolut nimic. Încep alegerile și ea e în plop și atunci face din astea.”, a declarat Silvestru Șoșoacă.

Ce decizie au luat oamenii legii

Cu toate acestea, indiferent de contextul politic sau de motivele personale, acuzațiile de abuz fizic și emoțional sunt extrem de serioase și necesită o investigație atentă și imparțială din partea autorităților. Protecția victimelor de abuz este o prioritate în orice societate civilizată, iar utilizarea brățărilor de monitorizare pentru agresori reprezintă o măsură importantă în prevenirea violenței domestice și în asigurarea siguranței persoanelor afectate.

„La data de 02 aprilie 2024 Poliția Capitalei – Secția 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soțul său o agresează din punct de vedere emoțional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soțul său a agresat-o și fizic. În urma celor sesizate a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, victima și-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brățări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului”, anunță Poliția Capitalei într-un comunicat.

„În cauză, a fost întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, raportat la infracțiunile de amenințare și hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secției pentru montarea sistemului de monitorizare, polițiștii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia. Astfel, polițiștii s-au sesizat din oficiu și cu privire la săvârșirea infracțiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, emis anterior. Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție”, se mai precizează în comunicat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: