Redactia.ro
Home » Monden » Silvia Lăuneanu și Daniel Robu vor să refacă trupa D La Vegas, după 7 ani de la destrămare

Silvia Lăuneanu și Daniel Robu vor să refacă trupa D La Vegas, după 7 ani de la destrămare

Silvia Lăuneanu și Daniel Robu au de gând să refacă trupa D La Vegas, cu care au cucerit milioane de români de-a lungul timpului. După 7 ani de pauză, Silvia Lăuneanu și Daniel Robu vor să se reunească.

Silvia Lăuneanu și Daniel Robu vor să refacă trupa D La Vegas, după 7 ani de la destrămare

”Este  foarte posibil să ne reunim, mai ales că suntem amândoi în țară”, a declarat Silvia Lăuneanu, stabilită de câțiva ani în New York, unde s-a căsătorit și a devenit mamă. În prezent, este profesoară de muzică, iar  după ce-și va duce la bun sfârșit anul școlar, are de gând să refacă trupa d La Vegas cu Daniel Robu.

D' La Vegas – Ding Ding Dong

”Împreună suntem o forță, așa că este  foarte posibil să ne reunim, mai ales că suntem amândoi în țară. Acum trebuie să închei anul școlar, unde sunt profesoară, dar și spectacolul de sfârșit de an, sunt foarte prinsă până la sfârșitul lunii iunie. Apoi, mă reorganizez.”, a declarat Silvia Lăuneanu, potrivit impact.ro.

În urmă cu câteva luni și Daniel Robu și-a manifestat dorința de reuniune.

”Eu și Silvia ținem legătura constant și nu excludem o nouă colaborare”, a declarat artistul pentru sursa citată.

O trupă celebră în România anilor 2000 se reunește. ”Împreună suntem o  forță”. Acum s-au întors din America EXCLUSIV - IMPACT

Silvia Lăuneanu predă școală online

Artista s-a adapt condițiilor de pandemie și predă muzică elevilor, în online. De altfel, cântăreața a mai mărturisit că mama ei este bolnavă și de aceea a revenit în țară, pentru a o ajuta.

”Sunt profesoară de muzică la „International Premium School of Bucharest”, tot acolo am și clubul cu muzică pentru copii, acum e foarte restrâns, totul s-a mutat în online. Ambele noastre mame sunt singure și bolnave, au avut mare nevoie de noi, așa că a trebuit să revenim ca să le ajutăm și iată că șederea noastră în România s-a prelungit. Nu este rău, mă bucur ca Alex, fiul meu, să ia contact cu România, va fi un copil universal”, a mai spus frumoasa solistă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: