Redactia.ro
Home » Monden » Ce sume au primit actorii din Friends pentru un singur episod special, de reuniune

Ce sume au primit actorii din Friends pentru un singur episod special, de reuniune

Actorii din serialul ”Friends” au făcut anul acesta o surpriză fanilor lor. S-au reunit într-un episod special. Iată ce onorarii au primit!

Ce sume au primit actorii din Friends pentru un singur episod special, de reuniune

Jennifer Aniston (Rachel Green), David Schwimmer (Ross Geller), Courteney Cox (Monica Geller), Matthew Perry (Chandler Bing) și Lisa Kudrow (Phoebe Buffay)  au făcut o bucurie în acest an, fanilor serialului ”Friends”. S-au reunit într-un episod special, dar pentru a îndeplini această dorință telespectatorilor au negociat sume frumoase.

„I-am reunit pe David, Jennifer, Courteney, Matt, Lisa şi Matthew pentru un special HBO Max, care va fi lansat alături de întreaga bibliotecă Friends”, a declarat Kevin Reilly, ofiţer principal de conţinut la HBO Max.

Actorii din „Friends” confirmă că se vor reuni într-un episod special

Episodul special din ”Friends” a fost lansat online, pe 27 mai. În acesta au apărut o serie de invitaţi-vedetă, printre care Justin Bieber şi Lady Gaga. Potrivit evistei Variety, cei şase actori, care au fost şi co-producători executivi ai episodului reuniunii ”Friends”, au primit de fiecare 2,5 milioane de dolari, potrivit stirileprotv.ro

Doi actori au fost pe punctul de a deveni un cuplu

Toate episoadele serialului sunt acum disponibile pe HBO Max. Pelicula a fost filmată între 1994-2004. Jennifer Aniston şi David Schwimmer, care au interpretat cuplul Rachel și Ross, au fost cât pe ce să devină iubiți și în viața reală.

″În primul sezon, am fost foarte atras de Jen. Dar a fost cam ca două nave care se intersectează, deoarece unul dintre noi era încă într-o relaţie. Şi nu am trecut niciodată de ea. Am respectat asta”, a adăugat el.”, a mărturisit David Schwimmer în cadrul emisiunii care i-a reunit pe cei şase actori principali ai seriei.

Atunci, Jennifer Aniston a răspuns: “A fost reciproc. Îmi amintesc că i-am spus lui David: ar fi cu adevărat păcat dacă atunci când ne-am săruta pentru prima dată, s-ar întâmpla la televizor. Şi bineînţeles, prima dată când ne-am sărutat a fost în această cafenea. Aşa că ne-am investit afecţiunea şi dragostea în Ross şi Rachel”, a spus actrița.

De altfel și Matthew Perry (Chandler) şi Courteney Cox (Monica) au fost atrași unul de altul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: