Redactia.ro
Home » Monden » Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei: „Discuții de doi bani”, Maximus

Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei: „Discuții de doi bani”, Maximus

GALERIE FOTO (3) Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei

Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei. Afaceristul a divorțat de ani buni de Adriana Bahmuțeanu, dar încă mai există o relație tensionată între ei. De asemenea, jurnalista nu prea se înțelege bine cu fiul ei cel mare, Maximus. Ce spune Silviu Prigoană?

Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei: „Discuții de doi bani”, Maximus

Silviu Prigoană, despre conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și fiul ei. Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. Cei doi au împreună au doi băieți, Maximus și Eduard. În ultima perioadă, relația dintre jurnalistă și Maximus, fiul ei cel mare, pare să se fi deteriorat. Silviu Prigoană a mărturisit că neînțelegerile au pornit de la faptul că băiatul i-a cerut voie mamei să se vaccineze, iar aceasta a refuzat categoric. Afaceristul a spus că nu-și va lăsa copiii să-și viziteze mama până ce aceasta nu se vaccinează. Cu toate astea, omul de afaceri respectă acum programul stabilit de instanță.

Chiar și așa, fiii Adrianei nu mai sunt încântați să-și viziteze mama, pentru că vedeta nu i-a dat acceptul fiului ei cel mare să se vaccineze. „Eu respect programul de vizită, apoi e treaba mămicii cum se descurcă să-i ia, să-i aducă. Iar că nu se înțeleg, e treaba lor. I-a văzut săptămâna trecută. Acum, cel mare, de 14 ani, nu mai e copil, are buletin, e în alt conflict, i-a cerut mămicii lui să-i dea acceptul să se vaccineze, dar ea nu vrea, i-a zis că nu va fi de acord atâta timp cât trăiește ea. Ok, nu mă bag în discuțiile lor, dar copilul nu poate să meargă în diverse locații, cu colegii lui, la diverse aniversări. De acolo e conflictul între ei. Discuții de doi bani care nu-și au rostul. Nu înțeleg mai nimic. E dorința copiilor să se vaccineze, eu i-am trimis obligatoriu în vizită, i-am scos afară din curte, că ei nu vor să meargă, pentru că ea nu e vaccinată‘, a declarat Silviu Prigoană pentru Impact.ro.

Silviu Prigoană le-a schimbat stilul de viață fiilor săi

Eduard și Maximus locuiesc acum împreună cu Silviu Prigoană. Afaceristul le-a schimbat stilul de viață, iar băiatul cel mic nu mai are probleme cu greutatea. Acesta nu-și mai lasă copii mai mult de o oră pe zi să stea pe tabletă, iar Eduard și Maximus fac zilnic înot și sporturi de sezon. Silvi Prigoană le-a schimbat și alimentația, nu mănâncă pâine și niciun fel de făinoase.

„Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. Gătesc eu, mai ales în week-end, și bucătăreasa. Cel mic face sushi, fiind cu japoneza, îl face cap-coadă, și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob.Eu l-am luat de la mămica lui supraponderal, acum e în parametrii normali. Amândoi. Cu sportul am reușit, le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar’, a mai spus Silviu Prigoană.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: