Redactia.ro
Home » Monden » Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa lui Silviu Prigoană. Ce a spus vedeta despre căsnicia cu omul de afaceri

Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa lui Silviu Prigoană. Ce a spus vedeta despre căsnicia cu omul de afaceri

GALERIE FOTO (2) Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa lui Silviu Prigoană

Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa lui Silviu Prigoană. S-au căsătorit de cinci ori și tot de atâtea ori au divorțat. Jurnalista  și Silviu Prigoană au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Ce a spus jurnalista despre relația cu omul de afaceri?

Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa lui Silviu Prigoană. Ce a spus vedeta despre căsnicia cu omul de afaceri

Adriana Bahmuțeanu, atac la adresa lui Silviu Prigoană. Se știe deja că cei doi au fost implicați în mai multe scandaluri de-a lungul anilor. De când s-au despărțit oficial, Adriana Bahmuțeanu nu a ezitat să dezvăluie lucruri neștiute trăite în căsnicia cu Silviu Prigoană. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, jurnalista a fost provocată să răspundă la un set de întrebări, iar în condițiile în care ar fi refuzat să răspundă, ar fi mâncat picant.

Adriana a fost provocată să spună numele unui bărbat din viața sa care a fost violent. Fără să stea pe gânduri, bruneta a spus numele Silviu Prigoană. Adriana nu a oferit mai multe detalii. „Să înțeleagă lumea ce vrea. A trecut”. De asemenea, aceasta a declarat că Dani Mocanu i-a făcut avansuri . ”Dani Mocanu. Presa nu a aflat, eu nu am acceptat. I-am zis: ‘Mulțumesc, mămică, m-ai măgulit.’ Putea să fie băiatul meu. M-a chemat la mai multe cafele”.

Referitor la o posibilă relație amoroasă, Adriana Bahmuțeanu a recunoscut că îi simpatizează pe Cătălin Botezatu, motiv pentru care ar accepta să aibă o poveste de iubire cu el. „Cătălin Botezatu. Eu nu îi zic nu nici acum. Vino să mă iei! Sunt a ta pentru totdeauna”. Adriana nu s-a oprit aici și a declarar că a luat țeapă de la Adrian Minune. Surprinzător, bruneta a spus că artistul i-a promis că o să vină la o emisiune, iar în cele din urmă nu a mai venit.

Adriana Bahmuțeanu, despre prima căsătorie

În vârstă de 47 de ani, Adriana Bahmuțeanu nu prea a avut noroc în dragoste. Vedeta a fost căsătorită cu Silviu Prigoană, împreună cu care are doi băieți minunați, dar puțină lume știe că aceasta a mai fost căsătorită în tinerețe. Adriana avea doar 18 ani când s-a îndrăgostit de omul de afaceri Cosmin Bahmuțean, cu care s-a și căsătorit. Mariajul lor a durat cinci ani și a fost unul extrem de greu pentru jurnalistă.

Adriana a povestit într-o emisiune tv că a fost agresată și chiar amenințată cu moartea de primul ei soț. “Am stat câțiva ani împreună. A fost o relație toxică și ne-am despărțit. Am fugit vreo două luni de el și am stat la o prietenă. Era un om violent, nu numai cu mine, ci și cu propriii lui părinți. Îmi pare bine că mi-am găsit tăria să plec din acea casă și să rup relația cu el, deși îmi era foarte frică pe vremea aia de el. Îmi era frică că o să mă omoare sau o să-mi facă ceva rău. Eram foarte tânără, aveam vreo 18-19 ani. Intrasem în presă, îmi doream să lucrez și el nu mă lăsa. La un moment dat mi-am găsit tăria să plec. Am plecat doar cu ce aveam pe mine și i-am zis că nu mă mai întorc”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: