Redactia.ro
Home » Monden » Silviu Prigoană încasează o pensie lunară colosală, dar este nemulțumit.: „ Aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții”

Silviu Prigoană încasează o pensie lunară colosală, dar este nemulțumit.: „ Aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții”

Silviu Prigoană încasează o pensie lunară colosală

Marele afacerist Silviu Prigoană a mărturisit că a ieșit la pensie, iar pensia pe care o încasează lunar este enormă. Dar cu toate astea, afaceristul este nemulțumit de suma pe care o primește. În urmă cu 22 de ani, Silviu Prigoană a suferit un accident, în urma căruia a rămas fără un picior, iar pentru a supraviețui, la un moment dat acesta a cerșit la metrou.

Silviu Prigoană încasează o pensie lunară colosală, dar este nemulțumit.: „ Aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții”

Silviu Prigoană a ieșit la pensie anticipat la vârsta de 56 de ani, și încasează lunar o pensie la care mulți ar visa. Cu toate astea, afaceristul nu este mulțumit. Pentru că a plătit contribuțiile uriașe pe care le-a avut de-a lungul timpului, Prigoană a avut dreptul să se pensioneze cu 10 ani mai devreme. ”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a spus Silviu Prigoană la un moment dat.

Invitat în emisiunea Denisei Rifai, difuzată pe Kanald, Silviu Prigoană a mărturisit că primește în fiecare lună o pensie de 37.000 de lei, dar se pare că nu sunt suficienți pentru afacerist. Acesta a declarat că așteaptă ca cei din Guvern să se țină de promisiune și să-i mărească pensia cu 40%. ”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale ”Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, i-a spus Silviu Prigoană lui Denise Rifai.

Silviu Prigoană a cerșit la metrou

În cadrul aceleași emisiuni, Prigoană a făcut dezvăluiri șocante legate de viața sa. Acesta a suferit un accident de muncă grav, în urma căruia a rămas fără picior. Dar loviturile vieții nu s-au oprit aici. Silviu Prigoană și-a pierdut prima soție, cea care i-a dăruit doi băieți. După ce a luptat să intre în lumea televiziunii, acesta a făcut un experiment șocant. Și-a scos proteza de la picior și a mers să metrou să cerșească pentru a afla cât se câștigă. ”N-am reușit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut și niște experimente cu televiziunea, prin anii 2002-2003. Îmi dădeam proteza jos și mă duceam și cerșeam la metrou. Nu mă cunoștea lumea pe vremea aia. Am cerșit la metrou ca experiment, ca să vedem cam cât se câștigă. Și vă pot spune că, în comparație cu persoanele mai în vârstă, eu câștigam mult mai bine pentru că eram tânăr, doamnele îmi dădeau mai mulți bani decât domnii”, a mai spus afaceristul.

În prezent, Silviu Prigoană este căsătorit cu Mihaela Prigoană, și are patru băieți. Honorius și Silvius, pe care îi are împreună cu prima soție, și Maximus și Eduard pe care îi are împreună cu Adriana Bahmuțeanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: