Redactia.ro
Home » Monden » Prima soție a lui Silviu Prigoană a murit la 30 de ani. Aceasta este singura fotografie cu Viorica Prigoană

Prima soție a lui Silviu Prigoană a murit la 30 de ani. Aceasta este singura fotografie cu Viorica Prigoană

GALERIE FOTO (3) Viorica Prigoană

Viorica Prigoană , prima soție a lui Silviu Prigoană a murit la 30 de ani. Viorica suferea de o boală cumplită.

Prima soție a lui Silviu Prigoană a murit la 30 de ani. Cum arăta Viorica Prigoană

Silviu Prigoană s-a căsătorit cu Viorica după ce acesta a avut cumplitul accident. Cei doi s-au cunoscut la o fabrică unde Viorica era subinginer. Femeia i-a dăruit omului de afaceri doi băieți, Silvius și Honorius Prigoană. După șapte ani de căsnicie, soția lui Prigoană a fost diagnosticată cu o boală gravă la ficat.

Prima mea soţie a murit în 1994, când Honorius şi Silvius erau mici. A avut o boală cumplită şi în doar şase luni a plecat dintre noi. Am luptat mult atunci, dar n-am avut ce să fac. Partea de transplantologie atunci era în pionierat – nu se făcea așa ceva pe scară largă. Astăzi am fi reușit să o salvăm. Atunci nu am reușit să facem nimic”, a rememorat omul de afaceri.

Prigoană susține că nu exista niciun tratament pentru boala soției lui. Boala de ficat a evoluat atât de rapid, încât Viorica a murit la 30 de ani

Într-un interviu, Silviu Prigoană declara că acea perioada a fost una grea pentru el. A trebuit să își crească singur cei doi băieți, care la acea vreme aveau vârste cuprinse între 2 și 6 ani.

Silviu Prigoană a suferit un accident grav de muncă

Omul de afaceri a trecut printr-o perioadă destul de grea în trecut, când a suferit un accident de muncă grav și i-a fost amputat un picior. Potrivit omului de afaceri, când acesta era la muncă, a căzut într-o mașină de tocat, care i-a tăiat piciorul.
Prigoană a vrut să se pensionze pe caz de boală, însă după trei luni s-a reîntors la muncă. La cea de-a treia operație, omul de afaceri a fost în moarte clinică timp de 8 minute.
După un an, omul de afaceri și-a pus proteză, iar în 1995 acesta și-a deschid un centru de protezare la Cernica. Conform omului de afaceri, investiția l-a costat un milion de euro, iar acum  fiecare model nou de proteză este testat pe el.

Silviu Prigoană are o adevărată istorie în ceea ce privește viața amoroasă. După patru ani de la moartea primei soții, Prigoană s-a recăsătorit cu Delia Gabriela, o femeie de afaceri. Cei doi s-au despărtit în 2003, deoarece acesta nu voia să-i dăruiască moștenitori.

La o lună de la despărțire, a apărut Adriana Bahmuțeanu, când s-a angajat la firma lui.

Cei doi s-au căsătorit și au divorțat de șapte ori, dar într-un final relația lor nu a mai funcționat, iar cei doi s-au despărțit în 2014. Adriana Bahmuțeanu i-a oferit doi copii, omului de afaceri.

Citeste si:Cine este Adriana Titieni, femeia care a fost surprinsă alături de Alexandra Papadopol

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini