Redactia.ro
Home » Monden » Silviu Prigoană, o nouă plângere penală pentru fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu. „Am peste 400 de procese și multe plângeri penale de la el…”

Silviu Prigoană, o nouă plângere penală pentru fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu. „Am peste 400 de procese și multe plângeri penale de la el…”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană sunt din nou în conflict, după ce fostul politician a depus o plângere penală pe numele mamei băieților săi. Nu este prima oară când ajung în fața instanței, dar acum situația dintre ei a ajuns de neacceptat. Supărată, vedeta a explicat motivul pentru care este nevoită din nou să treacă print-un proces.

Silviu Prigoană, o nouă plângere penală pentru fosta sa soție, Adriana Bahmuțeanu. „Am peste 400 de procese și multe plângeri penale de la el…”

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu s-au numărat printre cele mai celebre cupluri din țara noastră. Cei doi au avut un mariaj plin de neînțelegeri, care continuă, se pare, și după ce au divorțat în mod oficial. Cu toate că fiecare dintre ei și-a refăcut viața și a trecut peste acest episod, înfățișările în fața instanței nu s-au terminat pentru ei.

După ce au divorțat de patru ori și s-au căsătorit de cinci, Silviu și Adriana au adunat nu mai puțin de 400 de procese și plângeri penale. Băieții lor au rămas în grija tatălui, motiv pentru care fosta prezentatoare de la Antena este nevoită să plătească pensie alimentară și să respecte programul de vizite. Acest aspect a reprezentat de multe ori un motiv de conflict pentru ei, dar de data aceasta s-a lăsat și cu o altă plângere penală.

Supărată că este nevoită din nou să răspundă în fața reprezentanților legii, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit ce are de împărțit cu fostul soț. Este vorba de 2 000 de lei, bani ce reprezintă o pensia alimentară pe care trebuia să o plătească în 2020. Nu a putut face acest lucru atunci, dar cu toate că a achitat suma, Silviu Prigoană tot a acționat în instanță împotriva ei.

„Mi-a făcut plângere penală pentru că am avut o datorie de 2.000 de lei la pensia alimentară a copiilor, din perioada pandemiei, în care nu am lucrat. Între timp, am achitat obligația de plată. Declarația de avere se referă la veniturile din 2019, când eram încă la Antenă.Dar nu este prima dată când îmi face plângere penală. Cred că am peste 400 de procese și multe plângeri penale de la el. Avocata mea are la cabinet un dulap întreg doar cu dosarele proceselor pe care le am cu fostul meu soț.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu pentru wowbiz.ro.

Adriana Bahmuțeanu se simte hărțuită de fostul soț

Mai mult, Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că se simte hărțuită de Silviu Prigoană. Nu înțelege de ce neînțelegerile dintre ei nu s-au terminat, chiar dacă fostul politician a obținut până acum tot ce și-a dorit.

„Vreau să demonstrez că sunt cea mai hărțuită femeie din lume, în relația cu fostul soț. Și m-am convins pe propria piele că narcisismul patologic nu are vindecare. Nu știu de ce face asta, poate nu a putut să treacă peste faptul că mă pot descurca și fără el, poate din răzbunare. Personal, eu mă simt hărțuită, este ca o picătură chinezească. Nu e plăcut să mergi la audieri alături de toți infractorii aduși în cătușe, dar m-am obișnuit. Norocul meu e că nu sunt o persoană mai sensibilă, altfel ajungeam să mă internez. Vă dați seama că milionarul Prigoană are nevoie de 2.000 de lei de la mine, altfel nu-și poate crește copiii?”, a mai adăugat aceasta pentru aceeași sursă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: