Redactia.ro
Home » Știri » Simona Gherghe va prezenta show-ul matrimonial ”Mireasa” alături de un bărbat misterios

Simona Gherghe va prezenta show-ul matrimonial ”Mireasa” alături de un bărbat misterios

GALERIE FOTO (4)

Simona Gherghe a revenit în televiziune. Prezentatoarea TV prezintă show-ul matrimonial „Mireasa” și va avea și un co-prezentator.

 

Simona Gherghe va prezenta show-ul matrimonial ”Mireasa” alături de un bărbat misterios

Primul sezon al show-ului matrimonial ”Mireasa” a fost prezentat de actrița Diana Dumitrescu. Cum audiențele nu au fost cele la care s-au așteptat producătorii, s-a luat decizia ca îndrăgita Simona Gherghe să prezinte următoarele ediții.

Mai ales că în trecut Simona Gherghe a fost cea care a prezentat emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, care este prezentată acum de Mirela Vaida.

Simona Gherghe a reușit să îmbunătățească semnificativ audiențele emisiunii, astfel încât, din ediția următoare, Simona Gherghe va prezenta emisiunea alături de un bărbat misterios. Îndrăgita prezentatoare a ținut să transmită și un mesaj telespectatorilor.

„Fiecare început vine cu emoţii. Dar îmi era foarte dor de profesia mea, de interacţiunea cu telespectatorii şi de starea aia de direct. Şi sunt foarte bucuroasă că şi celor de acasă le-a fost dor de mine. O demonstrează şi cifrele. Primele ediţii ale emisiunilor au fost lider detaşat de audienţă şi nu pot decât să le mulţumesc telespectatorilor pentru primirea pe care mi-au făcut-o”, spunea Simona Gherghe în luna septembrie la debutul noii ediții.

Simona Gherghe va prezenta emisiunea alături de Dima Trofim. Noul co-prezentator a pășit pe 23 decembrie în platoul emisiunii matrimoniale Mireasa, vizibil emoționat. Mai mult, cele mai încântate de apariția acestuia păreau să fie fetele, care nu și-au dezlipit ochii de la frumosul actor și artist. Show-ul matrimonal anunță multe surprize de când cu noile schimbări.

Dima Trofim a trecut prin momente dificile

Dima Trofim este un cântăreț venit de peste Prut. Acesta a făcut parte din Trupa LaLa Band, care l-a făcut și cunoscut. Artistul a avut numeroase colaborări cu Sore, Alina Eremia, dar și Liviu Teodorescu.

Actorul a trecut prin numeroase momente dificile, membrii familiei sale fiind greu încercați de-a lungul timpului. Mai, mult, Dima a fost devastat de moartea surorii sale, în 2018. Dima a mărturisit atunci că sora lui s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală care o măcina de ani de zile, o formă de cancer la sân. Sora actoruluia  murit la vârsta de 45 de ani, în timp ec artistul se afla în Madagascar cu filmările pentru show-ul ,,Ultimul Trib”. Însă, imediat cum a auzit vestea, Dima s-a întors în țară pentru a-și înmormânta sora.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: