Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep a făcut un cadou unic pentru un fan! Imaginile au strâns sute de aprecieri

Simona Halep a făcut un cadou unic pentru un fan! Imaginile au strâns sute de aprecieri

GALERIE FOTO (3) Simona Halep a făcut un cadou unic pentru un fan! Imaginile au strâns sute de aprecieri

Simona Halep se află în luna de miere! Sportiva a făcut un cadou unic pentru un fan, iar imaginile au strâns sute de aprecieri. 

Simona Halep a făcut un cadou unic pentru un fan! Imaginile au strâns sute de aprecieri

Simona Halep și Toni Iuruc se află acum în luna de miere. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu o săptămâni, iar acum se bucură de momentele împreună. Chiar dacă se află în concediu, sportiva nu a uitat de fanii ei, astfel că, la hotelul unde este cazată, aceasta s-a întâlnit cu unul dintre cei mai mari fani ai săi.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cazat la un hotel de lux, în Bodrum, și se pare că unul dintre angajații hotelului este și unul dintre cei mai mari fani ai sportivei. Sportiva, de asemenea extrem de apreciată în Turcia, a oferit un cadou unic și special fanului său. Acesta a încărcat fotografiile pe rețelele de socializare le-a spus internauților cât de fericit și mândru este pentru că a avut ocazia de a o cunoaște pe celebra Simona Halep.

Mai mult decât atât, bărbatul s-a declarat extrem de surprins de cadoul pe care l-a primit, o rachetă cu autograf din partea sportivei. În cel mai scurt timp, fotografia pe care a postat-o angajatul hotelului a strâns o mulțime de aprecieri și comentarii.

Simona Halep a făcut un cadou unic pentru un fan! Imaginile au strâns sute de aprecieri

”Știu pe cine voi susține pe deplin în toate Grand Slam-urile de acum înainte. E cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată”, a scris Demir Omer pe pagina sa de Instagram.
Simona Halep și Toni Iuruc, nuntă de vis.

Simona Halep și Toni Iuruc au avut o nuntă de vis

Deși pandemia de coronavirus a fost, într-un fel sau altul, o piedică pentru nunta lor, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit la Constanța, iar petrecerea a fost una de-a dreptul spectaculoasă. La petrecere și-au făcut apariția nume grele din lumea showbiz-ului românesc, cum ar fi Ilie Năstase și iubita lui, Ioana, Gică Popescu, Gică Hagi sau Loredana Groza.

Simona Halep a avut o apariție de-a dreptul spectaculoasă și uimitoare la nuntă, apariție care i-a lăsat pe toți invitații cu gura căscată. Simona a avut două rochii de mireasă, dar nici Toni Iuruc nu s-a lăsat mai prejos, având o ținută pe care designerii de modă au lăudat-o.

Tenismena și proaspătului ei soț au organizat totul în cele mai mici detalii. Meniul a făcut deliciul invitaților, însă și decorul și aranjamentele de poveste au uimit pe toată lumea. Imediat după petrecerea de vis, cei doi tineri proaspăt căsătoriți au plecat în Turcia, pentru prima dată în ipostaza de soț și soție.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: