Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a răbufnit în fața tuturor! Ieșire nervoasă pe teren: “Dai ca disperata! Dă cât poți”

Simona Halep a răbufnit în fața tuturor! Ieșire nervoasă pe teren: “Dai ca disperata! Dă cât poți”

Locul 17 WTA,  Simona Halep a trăit cu nervii întinși la maximum meciul cu Aliaksandra Sasnovich – locul 100 WTA. Românca a pierdut luni dimineață în turul trei la Indian Wells, după un meci de coșmar cu sportiva din Belarus. Halep și-a pierdut cumpătul în fața tuturor, exprimându-și nemulțumirile cu voce tare.

Simona Halep a avut un meci de coșmar cu Aliaksandra Sasnovich, cedat în turul trei la Indian Wells cu scorul de 5-7, 4-6.

Românca noastră a fost un car de nervi pe toată durata partidei cu Sasnovich. După ce a dat cu racheta de pământ și a gesticulat în câteva rânduri, Simona a avut o ieșire nervoasă cum rar ne-a fost dat s-o vedem.

Simona Halep, ieșire nervoasă pe teren: “Dai ca disperata! Dă cât poți”

Simona Halep a părut iritată de modul în care s-a desfășurat jocul cu sportiva din Belarus, în special în setul 2.

Faza s-a petrecut după ce Halep a pierdut primul punct al game-ului 7 din actul al doilea, când românca și-a făcut un autoreproșul incredibil, după ce a trimis mult mingea în aut. La scorul 3-3, Halep a servit și a greșit prima minge, moment în care a cedat nervos. „Dai ca disperata! Dă în toate, haide! Dă cât poți!”, a strigat românca.

Și chiar dacă și-a câștigat până la urmă serviciul și scorul a ajuns la 4-3, Simona a cedat inițiativa, iar bielorusa a realizat o serie de trei game-uri consecutive, iar astfel a obținut victoria finală.

Noul antrenor al româncei, Adrian Marcu, a asistat impasibil la episod. Jucătoarelor din circuitul mondial nu le mai este permis să-şi cheme antrenorul în pauze, pe teren, în timpul pandemiei.

Simona Halep a părăsit turneul de la Indian Wells după un meci plin de nervi, mulțumindu-se cu un premiu în valoare de 51.895 de dolari.

De partea cealaltă, Aliaksandra Sasnovich face turneul vieții, eliminând două campioane de Grand Slam la rând! Ea a trecut în faza precedentă de Emma Răducanu cu 6-2, 6-4!

Simona Halep, după ieșirea nervoasă

Românca a oferit și o primă reacție după meciul de coșmar cu Sasnovich. Simona Halep a postat un mesaj scurt, dar extrem de clar, pe contul de Twitter: „Să continuăm să muncim”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: