Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep a „smuls” o promisiune enormă la sosirea pe Otopeni. Când merge pe Arena Naţională

Simona Halep a „smuls” o promisiune enormă la sosirea pe Otopeni. Când merge pe Arena Naţională

simona halep

Simona Halep a câştigat turneul de la Wimbledon după ce a învins-o pe americanca Serena Williams în finală cu 6-2, 6-2.

Simona Halep a obţinut al doilea său titlu de Mare Şlem din palmares, după unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, în urma unei victorii în doar 55 de minute în faţa fostului lider mondial. Primul său titlu de Mare Şlem a fost câştigat în 2018, la Roland Garros. Întrebată de Jocurile Olimpice de la anul, unde a spus în repetate rânduri că va lupta pentru medalii (la simplu şi dublu mixt), Simo a vorbit despre posibilitatea de a fi port-drapel.

Vai, mulţumesc că aţi adus vorba de aşa ceva. I-am spus de câteva luni acest lucru, că mi-aş dori. Aş vrea să ne şi spună dacă e de acord”, a glumit Halep, conform Digisport, la sosirea pe aeroport. Camerele s-au mutat spre Covaliu, care a confirmat că sportiva din Constanţa va ţine drapelul la festivitatea de deschidere.

 

View this post on Instagram

 

Great dinner with this special person ??? @dc10s #bestcoach #greatperson #wimbledonvibes

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

Simona Halep merge miercuri pe Arena Naţională

Simona Halep va prezenta publicului din România trofeul cucerit sâmbătă la Wimbledon, în cadrul unui eveniment organizat de Primăria Capitalei pe Arena Naţională, miercuri, 17 iulie, începând cu ora 19:00, informează un comunicat al Federaţiei Române de Tenis.

Accesul publicului va fi gratuit. Ion Ţiriac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis, a declarat, potrivit Agerpres: „I-am transmis personal doamnei Primar General Gabriela Firea rugămintea ca Primăria să ne pună la dispoziţie Arena Naţională şi logistica necesară organizării acestui eveniment şi am găsit, la fel ca întotdeauna, înţelegerea necesară, drept pentru care îi adresez public mulţumirile Federaţiei Române de Tenis. Sunt convins că iubitorii sportului din Bucureşti şi nu numai vor fi încântaţi să o felicite la scenă deschisă pe marea noastră campioană„.

Dacă va fi nevoie să împart această bucurie cu oamenii, mă voi duce cu mare drag. Încă nu ştiu, abia am aterizat„, a mai spus Simona Halep.