Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, anunțul mult așteptat. Ce decizie a luat privind participarea la US Open

Simona Halep, anunțul mult așteptat. Ce decizie a luat privind participarea la US Open

simona halep, Ronald Garros,

Simona Halep a declarat, după ce a câştigat Praga Open, primul turneu disputat de ea din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus, că va lua o decizie, astăzi, privind participarea ei la US Open.

Din păcate, jucătoarea de tenis, locul 2 WTA, nu va participa la US Open, turneu de Grand Slam organizat la New York în perioada 31 august – 13 septembrie.

„După ce am luat în calcul toți factorii și circumstanțele excepționale în care trăim, am decis că nu voi călători la New York pentru a juca la US Open. Mereu am spus că voi lua decizia cu inima și, de aceea, prefer să rămân și să mă antrenez în Europa. Știu că organizatorii au muncit serios ca acest eveniment să aibă loc și le doresc succes tuturor celor care participă”, a anunţat Simona Halep pe Twitter.

Victorie superbă în finala de la Praga

Simona Halep, cap de serie numărul 1, a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA International de la Praga, după ce a învins-o, în finală, cu 6-2, 7-5, pe belgianca Elise Mertens, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 3. Acesta a fost primul turneu disputat de Simona Halep din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus.

Pentru sportiva română, succesul de la Praga Open este trofeul cu numărul 21 din carieră, al doilea în acest an, în 38 de finale jucate. Românca a afirmat că a fost puternică psihic în meciul cu Elise Mertens şi aşa a câştigat finala.

„Nici setul I nu a fost uşor, este o adversară extraordinară şi este întotdeauan greu să joci împotriva ei, deoarece este rapidă, ia mingea foarte repede, dar am luptat până la final. Setul al doilea a fost mai greu, dar am fost puternică din punct de vedere psihic şi de aceea am putut câştiga acest meci.

Îmi place să fiu la Parga, am avut una dintre cele mai bune săptămâni, chiar dacă tenisul meu nu a fost la cel mai înalt nivel. M-am bucurat de tenis şi sunt fericită să fiu din nou pe teren după pauză, o mare pauză. Directorul turneului a făcut o treabă grozavă aici, toţi sponsorii, condiţiile au fost foarte bune şi vreu să le mulţumesc celor care au fost implicaţi în organizarea acestui turneu şi poate voi reveni şi anul viitor”, a spus ea, potrivit digisport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: