Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep are mare succes în plan financiar. De ce a zburat fostul lider WTA la Paris

Simona Halep are mare succes în plan financiar. De ce a zburat fostul lider WTA la Paris

Din ce câștigă Simona Halep bani în prezent?!

Simona Halep, tenismena română de excepție, a bifat o perioadă plină de evenimente, de la inaugurarea unei clinici în orașul său natal până la filmările pentru un nou proiect al sponsorului său Nike. Însă, în ciuda activităților externe, aceasta se pregătește și pentru audierea la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) în urma suspendării din tenis.

Simona Halep s-a întors în țară pentru a lua parte la inaugurarea celei de-a doua sucursale a clinicii de recuperare și întreținere fizică din Constanța, intitulată Siha Clinic. Inițiativa este coordonată de mama sa, Tania Halep, și reprezintă un proiect important pentru familia Halep. La eveniment au participat toți membrii familiei, iar Simona a oferit sprijinul său pentru această inițiativă ce vizează să ofere servicii de recuperare și sănătate comunității.

Simona Halep a zburat la Paris pentru a semna un contract important

După scurta sa vizită în România, Simona Halep nu a rămas mult timp acasă. Aceasta a luat calea Parisului, unde a fost implicată în filmările unei noi campanii publicitare pentru Nike, unul dintre sponsorii săi de încredere. Tenismena română încasează anual suma de 1,7 milioane de dolari de la Nike și rămâne unul dintre partenerii de lungă durată, chiar și în perioada de suspendare.

Simona Halep a primit recent vestea că va fi audiată de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne între 7 și 9 februarie în procesul împotriva Agenției Internaționale pentru Integritatea Tenisului (ITIA). Tenismena a transmis o „săgeată” către Sports Resolutions, instanța unde s-a judecat cazul său în primă instanță, sugerând că TAS ar fi un tribunal mai independent. Ea a subliniat faptul că este bucuroasă că își va putea prezenta argumentele și va putea demonstra nevinovăția.

Ce a transmis Președintele Federației Române de Tenis

George Cosac, președintele Federației Române de Tenis, a exprimat optimismul său cu privire la reducerea perioadei de suspendare a Simonei Halep de către TAS. Consideră că tenismena română va beneficia de o justiție corectă și că va reveni în circuitul profesionist. Cosac crede în motivația și setea de performanță a Simonei Halep și subliniază susținerea continuă a marilor companii care au rămas alături de ea.

„Puţină răbdare ne mai trebuie în cazul Simonei Halep. Este bine că s-a hotărât când va avea loc procesul. Sunt convins că va avea parte de o justiţie corectă şi de asemenea sunt convins că TAS va reduce perioada de suspendare”, a afirmat Cosac la Gala Tenisului Românesc.

„La cât o ştiu de înfometată de performanţă, sunt convins că va merge să joace peste tot. Nu ştiu cât va fi de afectată de toată această perioadă, depinde de ea. Din câte ştiu eu, se pregăteşte, nu a renunţat niciodată, dar ceea ce este foarte important e că marile companii, care sunt în spatele ei, nu au renunţat la a o susţine, şi asta înseamnă că are multe atuuri”,  a completat Cosac.

Simona Halep traversează un moment delicat din cariera sa, dar sprijinul constant al fanilor și al sponsorilor indică faptul că tenismena nu renunță la drumul său în lumea tenisului. În timp ce a făcut o lovitură financiară semnificativă în industrie, participând la proiecte precum clinica Siha și colaborările cu Nike, rămâne de văzut cum va evolua situația sa la TAS și dacă Halep va reveni în forță pe terenul de tenis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: