Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep e în sferturi la Australian Open! Urmează meciul cu Serena Williams

Simona Halep e în sferturi la Australian Open! Urmează meciul cu Serena Williams

Simona Halep, WTA, FED Cup, Miami, Roland Garros, Simona Halep ultimul turneu

Simona Halep a învins-o în optimile de finală de la Australian Open pe Iga Swiatek, scor 3-6, 6-1, 6-4. În turul următor, românca o va întâlni pe Serena Williams.

Simona Halep și-a luat revanșa în fața polonezei, după înfrângerea de anul trecut de la Roland Garros.

”Mă bucur mult de această victorie, nu am avut ritm la Roland Garros, acum sunt fericită că totul a mers perfect. Am servit bine la acest turneu, am progresat, eu nu servesc puternic, dar am constanță, schimb des unghiurile, am forțat-o să greșească mult la retur”, a spus Simona Halep după meci.


Cu această ocazie, campioana noastră a atins o bornă spectaculoasă. Victoria cu Iga Swiatek a fost al 100-lea meci câștigat de româncă la un turneu de Grand Slam. Halep are cele mai multe meciuri câștigate la un turneu de Grand Slam, la Roland Garros, acolo unde a luat și trofeul în 2018. Pe zgura din capital Franței, Simona a triumfat de 31 de ori și a pierdut de 10 ori. La Wimbledon, unde s-a impus în 2019, jucătorea noastră are 24 de victorii și doar 8 înfrângeri. La turneul American, US Open are cele mai puține succese, 17, și 10 meciuri pierdute, în timp ce la Australian Open, Halep are 28 de victorii, cu cea de azi, și poate ajunge la 31, dacă se va impune în turneul de la Melbourne.

Halep o va întâlni pe Serena Williams

Pentru româncă urmează un meci mult mai dificil. Întâlnirea cu Serena Williams (39 de ani, 23 de titluri de Grand Slam). Meciul va avea loc pe 16 februarie, ora urmând a fi anunțată luni. Americanca a învins-o în această dimineață în trei seturi, 6-4, 2-6, 6-4 pe Aryna Sabalenka (7 WTA)

”Sunt ok fizic, nu am de ce să mă plâng, am lucrat în pauză, m-am pregătit, sunt puțin obosită, am fost puțin stresată, acum trebuie să mă recuperez pentru următorul meci”, a precizat Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: