Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep face dezvăluiri despre operația de micșorare a sânilor. De ce a recurs la bisturiu

Simona Halep face dezvăluiri despre operația de micșorare a sânilor. De ce a recurs la bisturiu

Simona Halep vorbește despre momentele care i-au marcat cariera. Halep a împlinit duminică, 27 septembrie, vârsta de 29 de ani. Campioana din 2018 și principala favorită de anl acesta s-a calificat, duminică, în turul 2 la Roland Garros, după ce a treut de Sara Sorribes Torno (70 WTA). Dacă va triumfa în cadrul turneului, va reveni pe primul loc WTA.

Simona Halep, despre operația de micșorare a sânilor

Operația de micșorare a bustului i-a marcat cariera campioanei din 2018. Halep a făcut o serie de declarații interesate pentru „Echipa de 10″ despre sacrificii, carieră și momentele delicate. Unul dintre acestea este și operația de micșorare a sânilor, intervenție chirurgicală suportată în anul 2009.

Halep declară că un moment important a fost operația. ”Nu am vorbit prea des despre acest lucru, pentru că este ceva personal și am considerat că treburile personale le țin pentru mine. A fost un moment greu, în care a trebuit să decid singură”. Campioana de la Roland Garros susține că a fost o decizie pe care a luat-o singură, dar a fost prijinită de părinți. ”Dar am făcut-o strict pentru tenis, am făcut-o pentru că știam că dacă nu o fac o să am probleme cu spatele din ce în ce mai mult și că nu o să pot să ajung la nivelul pe care eu mi-l doream”, a mai declarat Simona Halep pentru Echipa de 10.

Un alt moment dificil pentru româncă a fost și plecarea de acasă, din Constanța, la vârsta de 16 ani.

Ion Țiriac: ”Ea poate să câștige orice turneu din lumea asta”

Ion Țiriac, fostul tenismen și influentul om de afaceri, a declarat pentru GSP că Smona depinde foarte mult de primele tururi. Mai mult, ”cu emotivitatea pe care o are, e greu până se pune în mișcare mașinăria, de la cap până la picioare”‘, mai declară Țiriac. „Are aceleași șanse pe care le-a avut întotdeauna. Ea poate să câștige orice turneu din lumea asta.”

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: