Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep face dezvăluiri inedite. Care este cel mai mare regret al sportivei

Simona Halep face dezvăluiri inedite. Care este cel mai mare regret al sportivei

Simona Halep face dezvăluiri inedite.

Simona Halep face dezvăluiri inedite despre viața ei și mai ales despre problemele cu care s-a confruntat în trecut. Sportiva are un regret mare peste care nu poate să treacă. 

Simona Halep face dezvăluiri inedite

Simona Helep, în vârstă de 29 de ani, este cea mai îndrăgită sportivă din România. Deși pare că viața ei este plină numai de lucruri bune, sportiva a mărturisit că nu totul merge așa cum își dorește și că se confruntă des cu probleme. Simona e explicat căantrenorul australian, Darren Cahill, să o ajute de-a lungul timpului în cariera sa.

Sportiva a mărturisit și că a lucrat cu un psiholog pentru a o ajuta să elimine anumite reacții necontrolate pe care aceasta le avea în timpul meciurilor, scrie ciao.ro.

“Darren a spus mereu că un antrenor bun trebuie să-l facă pe jucător să-şi dea seama singur de ceea ce face greşit pe teren şi să se corecteze el acolo. De aceea nici nu am vrut să facem on-court coaching foarte des. La mine cea mai grea parte a fost atitudinea. Să nu mai fiu negativistă pe teren, să nu mă mai critic şi atunci când sunt într-un moment greu să fiu eu alături de mine, adică să nu dau şi eu în mine, că suficient dă adversara, suficient dă situaţia respectivă, eu să mă protejez cumva.

Aici am progresat mult, dar am şi lucrat cu o doamnă psiholog. Când mă uit la meciurile de acum 2-3 ani mi-e ruşine uneori. Mi-e ruşine de mine că puteam să fac astfel de lucruri. Dar nu le controlam foarte bine şi de aceea le făceam, dar încerc să mă accept şi cu momentele acelea!“, a declarat Simona Halep.

Care este cel mai mare regret al sportivei

Simona Halep este o personalitate sportivă foarte cunoscută și apreciată, însă și ea a avut la rândul ei idoli care i-au devenit modele în viață. Sportiva a povestit că unul dintre jucătorii ei preferați a fost chiar Andrei Pavel, un tenisman din Constanța. Simona regretă că în tot acest timp, deși la depășit ca performanță, nu a apucat să-i ia un autograf.

”L-am avut idol pe Andrei Pavel când eram copil, mereu când îl întâlneam aveam emoții, chiar mi-a fost rușine să-i cer autograf. La Roland Garros în 2007 am mers la meciul lui de dublu și i-am cerut manșeta! Și de atunci nu am mai dat-o jos din thermobag. Și el m-a inspirat tot timpul și faptul că și el a câștigat la juniori la Roland Garros mi-am dorit și eu să fac același lucru. M-a îndrumat frumos fără să mă cunoască. A fost o energie plăcută când ne-am întâlnit amical la teren”, povestește Simona Halep.

De asemenea, Andrei Pavel nu este singurul sportiv idolatrizat de Simona Halep. Aceasta a povestit că și Gheorghe Hagi a fost unul din idolii ei și că cel mai mult admira seriozitatea lui.

Gheorghe Hagi a fost unul din idolii mei, per total, nu neapărat în tenis. Seriozitatea lui, dorința de a fi cel mai bun, perfecțiunea pe care o căuta mereu, mi-au arătat că așa trebuie să ca să fii cel mai bun”, a mai spus sportiva.

Loading...