Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, imagini incendiare în Dubai pe iaht. Costumul de baie a lăsat totul la vedere

Simona Halep, imagini incendiare în Dubai pe iaht. Costumul de baie a lăsat totul la vedere

GALERIE FOTO (2) Simona Halep s-a reprofilat! Cum a ajuns să facă tenismena bani, de când a fost suspendată

Într-un start răcoros de an, Simona Halep a decis să evadeze din frigul iernii românești și să-și înceapă 2024 într-un mod cu totul diferit. Sportiva de top a renunțat la temperaturile scăzute pentru a se bucura de căldura și luxul oferit de Dubai.

Imagini ce încing imaginația. Cum s-a pozat Simona Halep

Simona Halep începe 2024 cu o relaxantă vacanță de cinci stele într-o destinație exotică și călduroasă, abandonând temporar frigul din România pentru confortul oferit de Dubai. Într-o pauză binemeritată, sportiva a părăsit terenurile de tenis și a ales să se bucure de soarele și marea din această destinație exotica. Cu această ocazie, Simona Halep a surprins pe toată lumea cu imagini care nu au putut trece neobservate.

O serie de speculații au circulat în presă cu privire la mutarea sa din România, însă sportiva nu a confirmat sau infirmat aceste zvonuri. După un an dificil, marcând o schimbare în rutina sa obișnuită, Simona Halep a optat pentru o vacanță de relaxare în Dubai și nu a întârziat să împărtășească această experiență cu fanii săi. Pe platforma Instagram, a postat câteva imagini spectaculoase din călătoria sa și a comentat: „Dubai, ești altceva„, în timp ce se afla pe un iaht luxos.

 

Simona Halep într-un costum de baie ce i-a lăsat decolteul la vedere

La vârsta de 32 de ani, Simona Halep se bucură de o pauză binemeritată în Dubai, bucurându-și fanii cu câteva cadre deosebite în care a fost surprinsă în costum de baie. Imaginile recente o arată relaxându-se pe puntea unei ambarcațiuni, purtând un costum de baie minuscul ce i-a lăsat decolteul la vedere.

Nu este pentru prima dată când Simona Halep apare pe un iaht, iar anterior au existat speculații legate de o posibilă relație cu Joao Monteiro, un jucător de tenis din topul ATP, în vârstă de 29 de ani, care lucrează la Academia Mouratoglou, unde Simona Halep a făcut antrenamente.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: