Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, imagini inedite alături de Ion Țiriac. Ce cadou i-a făcut milionarul

Simona Halep, imagini inedite alături de Ion Țiriac. Ce cadou i-a făcut milionarul

GALERIE FOTO (5) Simona Halep, imagini inedite alături de Ion Țiriac.

Simona Halep, imagini inedite alături de Ion Țiriac. Luni, 27 septembrie, Simona Halep a împlinit 30 de ani, iar cu ocazia acestei zile, sportiva a petrecut momente speciale alături de celebrul tenismen, Ion Țiriac. Sportiva a împărtășit cu fanii ei cadourile pe care le-a primit de ziua sa, postând și câteva imagini cu milionarul.

Simona Halep, imagini inedite alături de Ion Țiriac. Ce cadou i-a făcut milionarul

Simona Halep, imagini inedite alături de Ion Țiriac. Sportiva noastră a împlinit luni, 27 septembrie 30 de ani. Cu ocazia zilei de naștere, Simona Halep a petrecut alături de familie și persoanele dragi ei. Seara trecută, sportiva a fost nasă de botez pentru fiica unor prieteni de-ai săi. Recent, Simona a postat pe rețelele de socializare câteva imagini cu cadourile primite de ziua ei. Se poate observa că tenisemena a primit multe buchete de flori, dar și multe mesaje de la numeroase celebrități din showbiz-ul românesc.

Cu toate astea, o persoană specială pentru Simona i-a dăruit un cadou semnificativ. Sportiva a petrecut câteva momente alături de Ion Țiriac, omul care a sprijinit-o în toți aceștia ani. În imagini se poate observa că cei doi au ieșit în oraș, iar pe masa este un tort, preparat special pentru Simo. Sportiva a scris în dreptul imaginii cu Ion Țiriac un cuvânt măreț „#special„. Simona Halep s-a bucurat de sprijinul lui Ion Țiriac în toți aceștia ani, milionarul numărându-se printre puținele persoane care au avut încredere în talentul și ambiția sportivei.

Toni Iuruc, cadou inedit pentru Simona Halep

Simona Halep și-a început ziua de naștere pe terenul de tenis, iar seara o petrecere în familie. Toni Iuruc i-a oferit soției sale un cadou extraordinar. Simona a primit de la partenerul ei un buchet imens de trandafiri. De asemenea, o prietenă din copilărie i-a oferit sportivei o fotografie de pe vremea când nici nu visa să devină campioană. „E frumoasă viaţa, mă simt bine, nu mă simt ca la 30 de ani, sinceră sa fiu, dar cred că e o perioadă frumoasă a vieţii şi încerc să mă bucur cât se poate de mult”, a spus Simona pentru Observator.

Tenisema a spus că soțul său îi face deseori cadouri, pentru că îi place foarte mult să o surprindă. „Toni îmi face multe cadouri, ştie că îmi place acest lucru, este reciprocă treaba şi toate cadourile sunt frumoase în felul lor”.

După 10 ani în care a muncit și a luptat să devină campioană pe teren, Simona și-a petrecut ziua de naștere alături de familia sa. Simona a câștigat 22 de turnee WTA, dintre care două Grand Slamuri. De asemenea, la 27 de ani a luat trofeul la Roland Gaross, iar un an mai târziu, a câștigat Wimbledon. A fost numărul 1 Mondial și a devenit milionară din tenis. În prezent, se află pe locul patru în topul jucătoarelor care au făcut avere din acest sport.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: