Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, nașă de botez! Ce ținută a ales marea sportivă

Simona Halep, nașă de botez! Ce ținută a ales marea sportivă

GALERIE FOTO (10)Simona Halep, nașă de botez!

Simona Halep, nașă de botez! Tenismena a împlinit astăzi frumoasa vârsta de 30 de ani. Seara trecută, Simona a petrecut după ce a fost nașă de botez a fetiței unor buni prieteni de-ai săi. Ce ținută a ales marea sportivă pentru eveniment?

Simona Halep, nașă de botez! Ce ținută a ales marea sportivă

Simona Halep, nașă de botez! Este iubită de milioane de români și apreciată pe plan internațional. Simona Halep a petrecut seara trecută, chiar înainte de ziua ei de naștere. Marea sportivă a împlinit astăzi 30 de ani, fiind sărbătorită de soțul ei, Toni Iuruc și familia sa. Duminică seara, tenismena a avut dublu motiv de fericire, deoarece a fost ziua ei de naștere și a devenit și nașă de botez pentru fetița unor buni prieteni. Cosmin Hodor și Irina Antonie și-au creștinat fetița, pe Ava, iar Simona Halep a fost cea care a creștinat-o. Emoțiile au fost mari, iar imediat după slujba de la biserică, invitații s-au îndreptat spre restaurantul unde a avut loc petrecere.

Simona a ales o ținută elegantă, așa cum ne-a obișnui. Marea sportivă a îmbrăcat o rochie albă, fără mâneci și cu guler, care îi scotea în evidență formele superbe. Cornel Ilie a fost artistul care a întreținut atmosfera, dar și cel care a postat o imagine cu Simona Halep. Solistul trupei Vunk a spus că a fost o onoare să-i poată cânta la mulți ani la miezul nopții. ”Aseară, la botezul Avei, fetița unor prieteni apropiați, doi oameni extraordinari, Irina Antonie și Cosmin Hodor am avut bucuria si emoția copilului care-și întâlnește unul dintre idoli, pe Simona Halep, nașa celei mici.. Cu atât mai mare mi-a fost bucuria să ii pot cânta La Mulți Ani la miezul nopții, când Simona a împlinit 30 de ani.Și, așa cum am înțeles acum o vreme, cred că cea mai frumoasă urare de ziua cuiva este să îi spui “Mulțumesc!”.Pentru tot ce aduce acea persoană în viața ta, direct sau indirect. Mulțumesc, Simona!”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Simona Halep a fost nasa de botez

26.09.2021

Crestinarea Avei Caroline. Va multumesc celor prezenti! A fost o bucurie si o onoare sa va avem langa noi si sper ca prezenta voastra sa se transforme in sursa de inspiratie mai tarziu pentru Ava si ce va face ea in viata.

Primii pasi i-am facut: a botezat-o Simona, s-a nascut in aceeasi zi cu Nadal, iar tatal si mama ii sunt alaturi. Restul vine de la sine.

Multumim Simona si Toni pentru ca ii sunteti alaturi!„, a scris Cosmin Hodor pe Facebook.

Simona Halep s-a căsătorit cu Toni Iuruc

Fostul lider WTA Simona Halep s-a căsătorit civil în urmă cu câteva zile, cu omul de afaceri Toni Iuruc. Nașul de cununie al cuplului a fost Dani Caramihai, unul dintre patronii clubului Fratelli, unde a avut loc petrecerea la care a participat 300 de invitați. Simona a atras toate privirile cu rochia sa. Sportiva a îmbrăcat o rochie de dantelă crem, lungă și închisă până la gât și a avut părul prins în coadă. „Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta!” cu acest citat postat pe Instagram și-a început ziua. Printre artiștii care au cântat la nunta sportivei, s-a numărat Dan Bittman și Loredana Groza, iar cupluul a dansat în premieră ca soț șoi soție pe acordurile melodiei “Dragostea mea”.

În urmă cu ceva timp, Simona a declarat că își dorește în următorii ani să joace tenis și să fie sănătoasă. De asemenea, Simona a declarat că își dorește să aibă mulți copii, fiind crescută într-o familie numeroasă.

Etichete: