Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, în fața unei provocări inedite

Simona Halep, în fața unei provocări inedite

simona halep, întrebări fani, turneu Madrid

Simona Halep s-a distrat înainte de a debuta, astăzi la turneul de la Madrid. Constănțeanca a acceptat o provocare inedită și a răspuns la mai multe întrebări.

Jucătoarea de tenis a răspuns la mai multe întrebări, unele ușor incomode. Chiar și așa Simona Halep s-a distrat pe cinste. Unele întrebări au fost despre relația pe care o are, altele despre adversarele sale. Constănțeanca a răspuns provocării și a oferit răspunsuri memorabile în cadrul jocului. În urmă cu câteva zile, Simo a acceptat să intre în dialog și cu fanii din întreaga lume. Și atunci le-a răspuns cu zâmbetul pe buze la toate întrebările. Sesiunea a fost organizată pe pagina de Twitter a turneului Roland Garros.

Răspunsurile date de Simona Halep

În cadrul jocului organizat înaintea turneului de la Madrid, întrebările au fost dintre cele mai variate.

„Cu cine ai merge în vacanță?”
„Cu Petra Kvitova, pentru ca e o persoana foarte amabila, mă bucur sa o am ca prietena,” a răspuns campioana de la Roland Garros.

„Cu cine ai vrea să dansezi?”
„Cu Elina Svitolina. Am văzut-o pe Instagram, dansează foarte bine; eu nu mă pricep, dar sunt sigură că mă va învața și pe mine să dansez,” a spus Simona Halep.

„Cine ai vrea să-ți gătească?”
„Garbine, pentru ca e spanioloaica și îmi place bucătăria spaniolă,” a declarat Halep.

„A cui lista de contacte telefonice ai vrea să o copiezi?”
„A lui Naomi Osaka, pentru că e din Japonia și, cu siguranță, cunoaște mulți oameni interesanți,” a răspuns Simona.
„Cu cine ai vrea să te asemeni?”
„Cu Karolina Pliskova; e înaltă, foarte drăguță și m-am înțeles mereu grozav cu ea,” a mai spus Simona Halep.

Simona Halep (29 de ani, 3 WTA) va juca astăzi în primul tur la Madrid împotriva Sarei Sorribes Tormó (24 de ani 46 WTA). Meciul începe în jurul orei 15.00.

„De câte ori ajung aici am încredere că pot juca un tenis bun și așa s-a întâmplat până acum. În plus, tot ce e aici mă face fericită. Mă simt ca acasă!”, a declarat românca la conferința de presă.