Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, dialog cu fanii din toată lumea! Imagini de colecție

Simona Halep, dialog cu fanii din toată lumea! Imagini de colecție

simona halep, simona halep dialog cu fanii, Ronald Garros,

Înaintea turneului de la Madrid la care participă în această săptămână, Simona Halep a intrat în dialog cu fanii din toată lumea. Românca a făcut dezvăluiri inedite despre cea mai puternică adversară, dar și despre vizitele la psiholog.

Simona Halep s-a distrat de minune alături de fani. Le-a răspuns acestora la toate întrebările. Subiectul principal a fost turneul de Grand Slam de la Roland Garros, dar au fost abordate și alte teme interesante. Sesiunea inedită a fost organizată de contul de Twitter al turneului din capital Franței.
O fană din România a vrut să știe cum se motivează înaintea meciurilor.

„Mi-am îmbunătățit mentalul și am învățat să nu mă dau bătută niciodată! Am vrut să fac lucruri mărețe în carieră. Mi-am dedicat viața tenisului. Am fost la psiholog și m-a ajutat să am mai multă încredere în mine, să fiu încrezătoare în forțele proprii. Acest lucru m-a ajutat să devin campioană de Grand Slam”, a spus constănțeanca.

Halep a dezvăluit care a fost cea mai dificilă adversară

Un fan din Anglia a fost curios să afle care a fost cea mai dificilă adversară a Simonei. Aceasta a recunoscut că cele mai grele meciuri au fost cele cu americanca Serena Williams (39 de ani).

“Cea mai dificilă întâlnire a fost cu Serena Williams. Atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional”, a spus Halep

Se știe că Roland Garros este turneul de suflet al Simonei, așa că românca s-a bucurat să vorbească despre turneul de Grand Slam, dar și despre Paris.

„Atunci când am câștigat turneul de la Roland Garros am simțit că nimic nu mai contează! Oamenii din tribune mi-au transmis o energie care m-a făcut să realizez cât de importantă a fost performanța mea. A fost o victorie și mai dulce deoarece mai pierdusem două finale în trecut”, a spus Simona.

O admiratoare din India a fost curioasă să știe de ce iubește românca orașul Paris.

„La Paris îmi place arhitectura uimitoare a clădirilor! În cadrul turneului îmi place arena Philippe Chatrier, acolo unde am câștigat primul titlu de Grand Slam al carierei”, a fost răspunsul jucătoarei de tenis.

De asemenea fanii au vrut să știe de ce a ales constănțeanca să joace tenis.

„Fratele meu juca tenis, eu mergeam să îl văd pe când aveam 4 ani și pur și simplu am luat racheta și am început și eu să joc. După un an și jumătate nu am mai ratat niciun antrenament! Justine Henin a fost idolul meu și am fost fericită să o cunosc personal. Cea mai dificilă adversară pe care am întâlnit-o a fost Serena Williams! A fost greu atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional”, a mai spus Halep.