Redactia.ro
Home » Sport » Suma pe care a primit-o Halep după ce a fost eliminată de la Stuttgart

Suma pe care a primit-o Halep după ce a fost eliminată de la Stuttgart

simona halep, Simona Halep Stuttgart, eliminare, Madrid

Simona Halep a pierdut meciul din semifinalele turneului de la Stuttgart, fiind învinsă de Aryna Sabalenka. Chiar și așa a plecat acasă cu o sumă frumușică de bani.

Românca, favorita numărul doi a turneului din Germania a fost învinsă în două seturi, 3-6, 2-6 de jucătoarea din Belarus. Simona Halep a ratat astfel, pentru a treia oară finala turneului pe zgură. În meciul cu Aryna Sabalenka, una dintre cele mai în formă jucătoare ale momentului, constănțeanca nu a reușit deloc să-și intre în ritm.

„Nu cred că am făcut prea multe. Am încercat să merg mai în spate, am încercat să fiu mai agresivă, dar ea a jucat extraordinar de bine, cu o putere remarcabilă. Mi-a fost foarte greu să stau mai aproape în joc, în meci. A fost prea rapid, s-a terminat prea repede meciul. A servit foarte bine Sabalenka, nu prea a greșit, iar când nu greșește este greu de învins. Consider că aș fi putut să o împing mai în spate, dar n-am avut timp. Au ajutat-o și condițiile de aici”, a spus Halep, după meci pentru Digi Sport.

Câți bani a câștigat Halep la turnul de la Stuttgart

Pentru că a jucat în semifinalele competiției, românca, numărul 3 WTA a primit 26.130 de euro şi 185 de puncte WTA. Următorul turneu la care va participa Simona Halep este Masters de la Madrid, turneul patronat de Ion Țiriac. Acesta va avea loc în perioada 29 aprilie – 8 mai.

„A fost o săptămână bună și plec pozitivă de aici. Am jucat bine, toată săptămâna a fost bună. O să învăț din meciul cu Sabalenka și o să joc mai bine în următorul meci”, a mai spus Simona Halep.

Halep pleacă din Germania direct în Spania, pentru a se pregăti. La Madrid va fi prezent și iubitul ei, Toni Iuruc.

„Trebuie să merg cu trei zile înainte, așa este regula de bula. Este un turneu special, pentru ca este al domnului Țiriac și mereu mă simt extraordinar de bine acolo. Sunt răsfățată la Madrid. O să fie un turneu frumos indiferent de rezultat, așa că o să mă bucur din plin”, a mai spus campioana noastră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: