Redactia.ro
Home » Sport » Halep a revenit la antrenament, după ce a renunțat la trei turnee

Halep a revenit la antrenament, după ce a renunțat la trei turnee

simona halep, întrebări fani, turneu Madrid

Anul 2021 nu a început foarte bine pentru Simona Halep. Constănțeanca a fost obligată să renunțe la trei turnee din cauza unei accidentări la umăr. Acum a revenit la antrenamente.

Simona Halep a participat la Australian Open, apoi a fost urmărită de ghinion. O accidentare la umăr i-a dat bătăi de cap. Mai întâi a fost nevoită să renunțe la turneele de la Doha și Dubai. A mers la Miami, dar și-a anunțat retragerea înaintea turului trei unde ar fi trebuit să joace cu letona Anastasija Sevastova. Acum, Simona Halep a revenit la antrenament și nu singură. Antrenorul său, australianul Darren Cahill a venit în România pentru a-i fi aproape. Constănțeanca a și postat o poză de la antrenament.

„Bine ai revenit în cea mai bună ţară din lume, D. Prima zi de antrenament, după două săptămâni de recuperare. Am revenit pe zgură şi am avut un antrenament reuşit”, a scris Simona.

„Coniacul pe care mi l-a dat tatăl tău la prânz m-a ajutat să trec peste diferenţa de fus orar”, i-a răspuns Darren Cahill.

Halep se pregătește pentru sezonul pe zgură

Simona Halep nu va putea face parte nici din echipa de Fed Cup a României așa cum își anunțase, deși și-a dorit acest lucru foarte tare.

”Din păcate, Simona Halep nu mai poate juca pentru România în întâlnirea cu Italia, nerefăcându-se la timp după accidentarea la umăr. Simona nu s-a putut antrena deloc în ultima perioadă, așa că nu putea veni la echipă nepregătită”, se arată în comunicatul Federației Române de Tenis.

România va juca cu Italia, în perioada 16-17 aprilie, barajul de menținere în Grupa Mondială.

Simona Halep a revenit la antrenament și pregătește sezonul pe zgură. A anunțat că va participa la întrecerea de la Stuttgart, în perioada 19-25 aprilie. Apoi va merge la Roland Garros, turneul său de suflet pe care l-a câștigat în 2018. Competiția din capitala Franței ar fi trebuit să se joace în perioada 23 mai – 5 iunie, dar din cauza restricțiilor s-a decis să fie decalată cu o săptămână. Astfel, se va juca între 30 mai și 13 iunie.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: