Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep, într-un top exclusivist! Ce anunț a făcut antrenorul sportivei

Simona Halep, într-un top exclusivist! Ce anunț a făcut antrenorul sportivei

simona halep, Australian Open 2021, primul tur

Simona Halep a intrat într-un top select al jucătoarelor de pe primele 10 poziții în WTA. De 7 ani, românca face parte dintre cele mai bune jucătoare din lume.

În anul 2014, Simona Halep a intrat pentru prima dată în Top 10 WTA, iar de atunci nu a mai coborât. Românca este pe locul 8 în clasamentul tuturor timpurilor, al jucătoarelor cu cea mai longevivă perioadă în Top 10 WTA. A fost chiar lider mondial, în două rânduri. Prima dată s-a întâmplat în 2017, pe 7 octombrie, apoi în februarie 2018. 64 de săptămâni a stat constănțeanca în total pe prima poziție a clasamentului. În acest moment Simona Halep este pe locul 2 WTA.

Anunțul făcut de antrenorul Simonei Halep

La sfârșitul acestei săptămâni, Simona Halep va participa la un turneu demonstrativ organizat la Adelaide. Românca o va întâlni pe Ashleigh Barty, liderul mondial. Până acum cele două jucătoare s-au mai întâlnit de 4 ori, Simona conducând în meciurile directe, 3-1.

„Avem condiții foarte bune, cei din Adelaide și-au dat silința. Sunt reguli stricte de securitate. Avem balcon, suntem într-un aparthotel, comparativ cu Melbourne, unde stau în camere de hotel. Din punct de vedere al timpului de antrenament, este același. Nu ne-am antrenat niciodată mai mult. Atmosfera e bună, au fost 7 zile pline fără pauză. Încercăm să profităm de fiecare moment pe care-l avem pentru a ne pregăti. E important să aibă meciuri înainte de un Grand Slam și e o idee foarte bună că aceste turnee există și calendarul a fost făcut în această manieră”, a declarat antrenorul Artemon Apostu-Efremov, la Digi Sport.

Simona Halep va juca de pe 31 ianuarie la Melbourne, două turnee WTA 500, Gippsland Trophy şi Yarra Valley Classic. Apoi, începând cu data de 8 februarie va participa la primul turneu de Grand Slam al anului de la Australian Open. Românca este favorita numărul 2 a competiției. Cea mai bună performanță a Simonei la turneul australian este o finală jucată în 2019. Anul trecut s-a oprit în semifinale, unde a fost învinsă de Garbine Muguruza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: