Redactia.ro
Home » Sport » Halep, interzis la rețelele de socializare! De ce nu poate posta nimic

Halep, interzis la rețelele de socializare! De ce nu poate posta nimic

simona halep, Australian Open, scandal monstru, naomi osaka, Novak Djokovici

Simona Halep și ceilalți jucători de top care sunt în Adelaide au fost sfătuiți de australieni să nu mai posteze nimic pe rețelele de socializare. asta după ce organizatorii de la Australian Open se confruntă cu un scandal monstru.

„Jucătorii care sunt cazați la Adelaide nu mai au voie să posteze nimic de la antrenamentele lor. Pentru că reacția de gelozie din partea celor care se află în carantină totală va crea un scandal şi mai mare“, au scris și cei de la „The New York Times“.

Șase jucători de top, printre care și Simona Halep sunt în carantină în Adelaide. Novak Djokovic (1 ATP), Rafael Nadal (2 ATP), Dominic Thiem (3 ATP), Naomi Osaka (3 WTA), Serena Williams (11 WTA) și Simona Halep (2 WTA) locuiesc în unul dintre cele mai luxoase hoteluri. Condițiile sunt de departe mult peste cele oferite jucătorilor de tenis care stau în carantină la Melbourne. Cei mai mulți s-au plans pentru că organizatorii au făcut diferențe între jucători, așa că australienii încearcă să prevină cum pot un scandal uriaș. Astfel, le-au recomandat celor 6 tenismeni să nu mai posteze nimic pe rețelele de socializare. Recomandarea a venit după ultima postare făcută de Naomi Osaka. În aceasta, japoneza se antrenează alături de 4 persoane din staff.

„Jucătorilor privilegiaţi, aflaţi la Adelaide, li s-a spus să nu mai posteze nimic pe rețelele de socializare, pentru a nu inflama şi mai mult spiritele“, susține jurnalistul American, Jon Wertheim

Jucătorii de tenis sunt revoltați

Cei mai mulți dintre participanții la Australian Open sunt de-a dreptul revoltați. Din ce în ce mai multe postari arată acest lucru.

„Avem nevoie de aer proaspăt ca să putem respira!”, a scris Yulia Putintseva, aflată printre jucătorii carantinați la Melbourne.

„Ceea ce nu înţeleg este de ce nimeni nu ne-a spus vreodată că, dacă o persoană de la bord este pozitivă, tot avionul trebuie izolat. M-aş fi gândit de două ori înainte de a veni aici”, a scris Iulia Putinţeva.

„Nu ne plângem că suntem în carantină. Ne plângem din cauza condiţiilor inegale de antrenament / joc înainte de turnee destul de importante”, a spus Belinda Bencic.

Australienii încearcă să se apere și susțin că jucătorii cunoșteau toate riscurile.

„Am făcut foarte clar la început, de aceea am avut sportivii împărţiţi în grupuri, că există riscul ca o persoană să fie pozitivă şi să fie nevoită să intre în izolare 14 zile. Exista riscul în avion ca tu să fii un contact apropiat, exista riscul ca toată lumea să poată fi un contact apropiat”, a spus directorul Australian Open, Craig Tiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: