Redactia.ro
Home » Sport » Sorana Cîrstea a fost lăsată fără haine și vitamine! “Nu îi dau geanta”

Sorana Cîrstea a fost lăsată fără haine și vitamine! “Nu îi dau geanta”

Sorana Cîrstea, a rămas fara haine, Australian Open

Sorana Cîrstea a început un război cu organizatorii de la Australian Open încă din prima zi, după ce a ajuns la Melbourne. După ce a fost obligată să stea în izolare, românca a mai avut parte de o altă surpriză neplăcută. A rămas fără haine și vitamine.

Sorana Cîrstea este “prizonieră” într-o cameră de hotel în Australia. Antrenorul sportivei a declarat pentru Radio Timișoara, că jucătoarea nu are nici măcar haine.

„Chiar avem o mare problemă! În momentul în care ne-am cazat, nu știam că pe zborul nostru a fost un caz pozitiv și, pur și simplu, una din gențile cu echipament a rămas la Teo Cercel, preparatorul fizic al Soranei. Urma ca a doua zi, când ne vedeam la antrenament, să-i predăm echipamentul care trebuie să stea la ea, plus vitaminele, hainele. Și această geantă a rămas la colegul meu, nu îi poate fi transmisă sub nicio formă Soranei, care se află pe același coridor, cu 4 camere mai jos. În niciun caz, autoritățile australiene nu vor să vină cineva să ridice geanta să i-o ducă, pentru că spun că există risc de contaminare. Practic, stăm în cameră și ne uităm pe geam”, a mai adăugat Adrian Cruciat.

Sorana Cîrstea face parte dintre cei 72 de sportive izolați în camerele de hotel. Mai multe persoane care au fost în același avion cu românca au fost depistate pozitiv cu coronavirus, așa că toată lumea a intrat în izolare.

„Suntem practic deținuți, în condiții bune, la un hotel, însă nu avem voie să ieșim din cameră, nu avem voie să deschidem geamul! Suntem pur și simplu blocați aici! Nu avem voie să comunicăm între noi, nici măcar să ne trimitem lucruri de la unii la alții în interiorul aceleiași echipe”, a spus Adrian Cruciat.

Sorana Cîrstea, război cu australienii

Încă de la început, jucătoarea de tenis a fost nemulțumită pentru că nu i se permite să se antreneze deloc timp de 14 zile. Românca a scris pe contul său de twitter că dacă ar fi știut că se poate întâmpla așa ceva nu mai venea să joace la Australian Open.

”Unii pretind că facem mofturi. Eu nu am probleme să stau 14 zile în cameră și să mă uit la filme. Credeți-mă, e un vis devenit realitate, e ca o vacanță. Dar ce nu putem face este să jucăm după ce-am stat 14 zile pe canapea. Asta e problema, de fapt, nu regula carantinării”, a scris Sorana Cîrstea, pe Twitter.

Jucătorii care nu pot părăsi camerele de hotel se antrenează cum pot. Filmulețele postate de aceștia au devenit în câteva zile virale. Liderul clasamentului mondial, Novak Djokovic a cerut ca jucătorii să fie duși în case care au teren de tenis pentru a se putea antrena. Autoritățile au exclus imediat această variantă spun ei pentru a opri răspândirea COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: