Redactia.ro
Home » Sport » Iubita unui tenismen a fost amenințată cu moartea

Iubita unui tenismen a fost amenințată cu moartea

Bernard Tomic, Vanessa Sierra, amenintari cu moartea, Australian Open

Iubita lui Bernard Tomic, Vanessa Sierra, susține că ar fi fost amenințată cu moartea. Mesajele le-ar fi primit după ce femeia a postat un filmuleț în care vorbea despre condițiile pe care le are fiind în carantină în Melbourne.

Bernard Tomic face parte dintre cei 72 de jucători de tenis care sunt izolați în camerele de hotel în Melbourne. Acesta este însoțit și de iubita sa. Vloggerul Vanessa Sierra susţine că ar fi primit mai multe mesaje după ce a postat un filmuleț în care a făcut mai multe glume.

„500 de ameninţări cu moartea după ce am glumit pe seama părului meu. Dacă oamenii s-ar fi uitat pe vlog-ul meu în loc să ia de bună o ştire cu informaţii incorecte ar vedea că am fost ironică în legătură cu totul şi nici măcar nu am făcut vreo plângere. Pur şi simplu fac un vlog zilnic despre viaţa mea. Nu am realizat cât de mulţi idioţi sunt în această lume „, a scris femeia pe contul său personal.

Filmulețul în care fata povestea cum este în izolare a fost postat în urmă cu câteva zile. Și atunci au fost destule persoane care au comentat.

“Am fost obligată să mă spăl singură pe cap. Nu am mai făcut asta niciodată”, a spus Sierra în prima postare.

Printre cei care s-au arătat indignați de postarea femeii a fost și australianul Nick Kyrgios.

„Să nu se supere Bernie, dar domnișoara lui clar nu are nicio perspectivă. Scene ridicole”, a scris Nick Kyrgios pe Twitter, iar postarea sa a devenit virală.

Bernard Tomic prins cu minciuna

Anul trecut în luna martie, Bernard Tomic a anunțat că are COVID-19. Colegul său, Andrea Petkovic a dezvăluit însă că totul este doar o minciună.

„El vorbeşte fără să gândească atât de des, ultima dată despre coronavirus. I-am scris în urmă cu câteva zile şi el a recunoscut că a fost o minciună şi nici măcar nu ştie de ce a făcut-o”, a spus Petkovic.

Nu a fost pentru prima dată când jucătorul de tenis este atacat de colegii săi. În trecut Lleyton Hewitt spunea despre Bernard Tomic că este doar un clovn și că nu va mai fi convocat în echipa de Cupa Davis a Australiei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: