Redactia.ro
Home » Sport » Toți au râs când au citit! Iubita unui jucător de tenis, despre carantina din Australia

Toți au râs când au citit! Iubita unui jucător de tenis, despre carantina din Australia

GALERIE FOTO (7) Bernard Tomic, Vanessa Sierra, amenintari cu moartea, Australian Open

O parte dintre jucătorii de tenis care au mers în Australia pentru primul turneu de Grand Slam și-au luat și familiile cu ei. Este și cazul lui Bernard Tomic. Iubita sa, Vanessa Sierra a vorbit despre carantină, dar detaliile pe care le-a dat sunt mai mult decât și-ar fi dorit să știe fanii.

Vanessa Sierra a vorbit despre condițiile de carantină. Ea și iubitul ei prefer să se joace cu jocurile video, dar pentru blondină totul este un calvar. Motivele femeii de 26 de ani au stârnit un val de comentarii în mediul online. Vanessa Sierra este entertainer pe site-ul OnlyFans. Într-un interviu pentru NCA NewsWire, Sierra a dat tot felul de amânunte. Se plânge că în cameră există o singură baie și nici mâncarea nu îi este pe plac. Sierra spune că dau o grămadă de bani pentru a comanda.

„Am jucat Pokemon 11 ore la rând, iar cu o zi înainte cred de 12 ore. Bernard a jucat World of Warcraft cam tot atât timp când am stat eu pe Pokemon. E cam unica opțiune pentru noi. Am fost obligată să mă spăl singură pe cap. Nu am mai făcut asta niciodată. Este o singură baie, nu am defecat vreodată în fața lui Bernard, nu știu ce voi face”, sunt o parte dintre comentariile făcute.

Blondina mai are o problemă. Se plânge că nu face nimeni curat în cameră și ei au fost nevoiți să-și spele farfuriile în chiuveta din baie.

Sportivii sunt nemulțumiți

O mare parte dintre sportivii din Melbourne sunt revoltați. În avioanele cu care au venit în Australia au fost descoperite persoane bolnave de coronavirus, așa că 72 de sportivi și însoțitorii acestora au fost plasați în izolare. Nu pot părăsi camerele nici măcar pentru a se antrena. Novak Djokovic a sărit în apărarea colegilor săi. I-a trimis o scrisoare șefului Federației de Tenis din Australia, cerându-i să ia mai multe măsuri urgent. Printre acestea se numără și reducerea perioadei de izolare. În cazul în care acest lucru nu va fi posibil, liderul mondial a propus mutarea jucătorilor în case care au terenuri de tenis. Deocamdată jucătorii se antrenează în camerele de hotel.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ESPN Tenis (@espntenis)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ESPN Tenis (@espntenis)

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: