Redactia.ro
Home » Sport » Când joacă Simona Halep primul meci din 2021

Când joacă Simona Halep primul meci din 2021

simona halep, primul meci în 2021, Australian Open,

Simona Halep este încă în carantină la Adelaide și se pregătește pentru primele meciuri din 2021. Românca va participa la turnee demonstrative, înaintea celui de la Australian Open.

Organizatorii turneului demonstrativ de la Adelaide unde va juca Simona Halep (2 WTA) au stabilit programul. Campioana de la Wimbledon și Roland Garros va intra pe teren vineri. O va întâlni pe australianca Ashleigh Barty, liderul mondial. Fiecare jucător/jucătoare joacă doar un meci.

Programul meciurilor din turneul demonstrativ este următorul:
De la ora locală 13.00 (04.30, ora României)
Novak Djokovic (Serbia), locul I ATP – Jannik Sinner (Italia), locul 36 ATP;
Naomi Osaka (Japonia), locul 3 WTA – Serena Williams (SUA), locul 11 WTA;
De la ora locală 19.00 (10.30, ora României)
Rafael Nadal (Spania), locul 2 ATP – Dominic Thiem (Austria), locul 3 ATP;
Ashleigh Barty, locul I WTA – Simona Halep, locul 2 WTA.

Încă o româncă joacă la turneul demonstrativ

Irina Begu, locul 79 WTA, a fost partenera de antrenament a Simonei Halep în Australia. Astfel și ea a locuit tot în Adelaide, iar acum are posibilitatea de a juca la turneul demonstrativ. Irina Begu o va întâlni pe americanca Venus Williams, locul 80 WTA. Ele vor juca un meci de un set. La meciurile demonstrative accesul publicului este permis, dar se vor respecta regulile de distanțare puse în aplicare din cauza pandemiei de coronavirus. La finalul demonstrațiilor, toți jucătorii și jucătoarele vor pleca la Melbourne. Acolo vor participa la alte turneele înaintea celui de Grand Slam, Australian Open.

Nadal a reacționat după gestul lui Djokovic

72 de sportivi care vor participa la Australian Open au fost obligați să stea izolați în camerele de hotel la Melbourne, după ce în avioanele cu care au ajuns în Australia au fost persoane infectate cu coronavirus. Cei mai mulți și-au exprimat nemulțumirea, iar liderul mondial le-a sărit în ajutor. Novak Djokovic a cerut măsuri mai lejere de carantinare, pentru ca sportivii să se poată antrena. Cererea sârbului l-a enervat pe Rafael Nadal.

„Unii simt nevoia să anunțe public tot ceea ce fac pentru a-i ajuta pe ceilalți jucători. Alții aleg să acționeze într-un mod mai discret, fără să publice tot ceea ce fac. Unii dintre noi nu simțim nevoia să facem reclamă acțiunilor pe care le întreprindem pentru a-i ajuta pe jucătorii dezavantajați. Plângerile vin întotdeauna dintr-o poziție care e dezavantajată. Când vorbim despre fair-play sau condiții egale, oamenii tind să nu se gândească la condițiile celor care se confruntă cu probleme mai mari decât ale lor. În final, cu toți încercăm să obținem performanțe maxime în măsura posibilităților şi să ne ajutăm între noi.”, a declarat Rafael Nadal, pentru Marca.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: