Redactia.ro
Home » Sport » Sorana Cîrstea, dialog cu fanii! Ce dezvăluire a făcut

Sorana Cîrstea, dialog cu fanii! Ce dezvăluire a făcut

GALERIE FOTO (2) Sorana Cîrstea, Sorana Cîrstea trofeu, istanbul, Sorana Cîrstea dialog cu iubitul

Sorana Cîrstea se află în izolare la Melbourne. După ce s-a antrenat în camera de hotel, jucătoarea de tenis a dialogat cu fanii pe twitter.” Am o tulburare obsesiv compulsivă privind ordinea” a recunoscut sportiva.

Sorana Cîrstea (30 de ani, 71 WTA) face parte din cei 72 de sportive izolați în camerele de hotel în Australia. În avionul care a adus-o la Melbourne au existat persoane bolnave de coronavirus, așa că toată lumea a intrat în izolare. Românca a purtat un adevărat război cu organizatorii care nu i-au permis să-și recupereze nici măcar geanta cu haine și vitamine. Ca toți ceilalți și Sorana Cîrstea este obligată să se antreneze în camera de hotel pe care nu are voie să o părăsească. După o sesiune de pregătire, românca a dialogat cu fanii pe contul de socializare.

”Putem să ne oprim un minut și să apreciem cât de ordonată este camera Soranei?”, a scris un fan.

Jucătoarea de tenis i-a răspuns imediat glumind.

”Haha! Am o tulburare obsesiv compulsivă privind ordinea… Plus o grămadă de timp liber!”, a spus Cîrstea.

Mai mulți jucători au scris pe paginile de socializare că ar fi preferat să nu joace anul acesta la Australian Open, dacă ar fi știut că restricțiile vor fi atât de dure. Australienii se apără și spun că toți participanții au fost informați de ceea ce se întâmplă dacă vor exista persoane bolnave. Australia este țara care are printre cele mai puține cazuri de coronavirus.

Djokovic a încercat să-și ajute colegii

Liderul mondial, care se află în carantină în Adelaide a încercat să-și ajute colegii plasați în izolare. Acesta a trimis o scrisoare președintelui Federației de Tenis de la Antipozi în care a cerut ca jucătorii de tenis să fie mutați în case care au teren de tenis. Australienii însă nici nu au vrut să audă de așa ceva. De altfel după câteva zile de izolare s-a aflat că sunt infectați și câțiva sportivi.

Liderul mondial, spectacol în balcon

Mai mulți fani au mers în Adelaide, la hotelul unde este cazat Novak Djokovic pentru a-l saluta. După ce l-au strigat câteva minute, sârbul a ieșit la balcon le-a făcut cu mâna a vorbit puțin cu ei, apoi a făcut un adevărat spectacol. A început să danseze. Imaginile au devenit rapid virale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: