Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep poate răsufla ușurată. Se vor aloca din nou banii de care era atâta nevoie

Simona Halep poate răsufla ușurată. Se vor aloca din nou banii de care era atâta nevoie

Ion Țiriac, serena williams, jigniri

Ion Țiriac este oficial președinte. Conducerea FRT a fost recunoscută în instanță. Acum, conform reglementărilor Legii Sportului, Federaţia Română de Tenis va putea beneficia de finanţare de la bugetul de stat.

De trei ani de zile, FRT a pierdut milioane de euro. Nu a primit niciun ban de la bugetul de stat din cauza procesului în care a fost implicată. Marius Vecerdea, reprezentantul clubului Pamira Sibiu a intentat proces pentru că nu a acceptat rezultatul alegerilor pentru șefia Federația Română de Tenis. Marius Vecerdea l-a și jignit pe Ion Țiriac numindu-l “octogenar mustăcios”. Curtea de Apel București a dat în 11 iunie sentința definitivă în acest proces. Astfel, Ion Țiriac a devenit oficial președintele FRT.

Asociaţia Tenis Club Pamira a fost amendată

Tribunalul București a decis ca Asociaţia Tenis Club Pamira să fie amendată, principalul motiv fiind acțiunile abuzive ale asociației. FRT a emis un comunicat în care a anunțat decizia instanței.

„Prin hotărârea definitivă pronunţată astăzi, 11.06.2020, Curtea de Apel Bucureşti a respins ca nefondate toate apelurile formulate de asociaţiile Tenis Club Pamira, Tenis Club Olimp şi Triumf 2000 împotriva sentinţei Tribunalului Bucureşti. S-a dispus înscrierea noii componenţe a organelor de conducere ale Federaţiei Române de Tenis, votată prin hotărârea Adunării Generale de Alegeri din 19.06.2019.
În consecinţă, înscrierea noii componenţe a organelor de conducere a fost confirmată cu titlu definitiv de instanţele de judecată. Comitetul Director al FRT este compus din Ioan Ţiriac – Preşedinte, George Cosac, Răzvan Itu, Alina Cercel-Tecşor şi Adrian Marcu – Vicepreşedinţi”, se arată în comunicatul de presă al FRT.

Simona Halep a luat atitudine în acest caz

La vremea respectivă, campioana de la Wimbledon l-a atacat dur pe Marius Vecerdea dar și decizia MTS de a bloca toate fondurile.

„Din poziția noastră de promotori ai sportului românesc și ai României, solicităm responsabilitate din partea Ministerului. Respectiv reluarea în regim de urgență a finanțării Federației și a programelor sale. Această acțiune e de natură să mențină viu spiritul sportiv și performanțele românești la nivel național și internațional”, declara Simona Halep.

Ion Ţiriac a fost ales preşedinte al Federaţiei Române de Tenis la data de 19 iunie 2019.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: