Redactia.ro
Home » Știri » Simona Halep s-a reprofilat! Cum a ajuns să facă tenismena bani, de când a fost suspendată

Simona Halep s-a reprofilat! Cum a ajuns să facă tenismena bani, de când a fost suspendată

Simona Halep s-a reprofilat! Cum a ajuns să facă tenismena bani, de când a fost suspendată

Simona Halep trece prin cea mai grea perioadă a carierei sale. Sportiva a fost suspendată după ce a fost acuzată de dopaj, iar în prezent așteaptă să se facă dreptate. Până când va reveni pe teren, tenismena a trebuit să caute alternative și să facă altceva. Nimeni nu se aștepta la o asemenea schimbare în viața ei.

Simona Halep și viața fără tenis

Simona Halep stă pe tușă acum, până când se va dovedi că nu a consumat substanța interzisă cu voia ei și nu a avut nicio intenție de dopaj. Între timp, a trebuit să caute altceva de făcut și să nu stea degeaba, având în vedere că mereu a fost activă și i-a plăcut să fie în centrul atenției.

Este foarte apreciată și iubită în mediul online, iar postările sale strâng un număr impresionant de aprecieri. Din acest motiv, s-a axat mai mult pe promovări, din care chiar face bani frumoși. Deși nu se plânge din punct de vedere financiar, cu sume frumoase în cont, este un venit care nu strică nimănui. De data aceasta a promovat o băutură sănătoasă, care îmbunătățește digestia.

”Ghimbirul este cunoscut tradițonal pentru îmbunătățirea digestiei și imunitate. Găsește-l RAW in shotul Urban Monkey într-o combinație smooth cu lămâie și măr”, spune Simona Halep în reclama la sucurile RAW, smoothies, shots și limonade.

Cum face Simona Halep bani

Simona Halep încă are o mulțime de colaborări și nu se pune problema că va dispărea prea curând din lumea publică. Chiar dacă mai are de așteptat până când i se va face dreptate, continuă să facă bani frumoși. Brandurile continuă să își asocieze imaginea cu Simona Halep, ceea ce înseamnă că îi merge foarte bine.

Nike, unul dintre cele mai bănoase contracte pe care le are, nu a încetat să o promoveze pe vedetă. Chiar dacă este implicată într-un scandal mare, brandul de haine de sport încă o apreciază și îi dovedește că o respectă. Acesta îi aduce Simonei în conturi 1,7 milioane de dolari pe sezon și nu dă semne că ar vrea să pună pauza colaborării, chiar dacă situația este una cât se poate de delicată.

Tenismena mai are contracte de publicitate cu Hublot, Rexona, Dorna, Avon, Dedeman și Banca Transilvania. Este o persoană publică iubită, care atrage atenția cu fiecare dintre aparițiile sale.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: