Redactia.ro
Home » Sport » Vestea momentului despre Simona Halep vine de la o apropiată: „Se antrenează! Este nevinovată”

Vestea momentului despre Simona Halep vine de la o apropiată: „Se antrenează! Este nevinovată”

Ce vrea să facă Simona Halep după divorțul de Toni Iuruc! Puțini se așteaptă la asta

Simona Halep (31 de ani, locul 10 WTA) este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open, cu o substanță interzisă, numită roxadustat.

Virginia Ruzici (68 de ani), fost manager al sportivei noastre, a declarat că jucătoarea se antrenează normal, în aceste zile, și este pregătită să revină în circuitul WTA.

Simona se antrenează pentru come-back

Fosta campioană de la Roland Garros este sigură că Simona își va demonstra nevinovăția în fața acuzațiilor de dopaj.

Simona se antrenează în aceste zile și este gata să revină cât de repede posibil. Îi țin pumnii pentru ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, pentru că este nevinovată!”, a spus Virginia Ruzici într-o discuție avută cu Daniel Spatz, antrenor de tenis, prin intermediul Instagram.

Halep a primit acceptul de a fi audiată în regim de urgență în fața celor trei arbitri de la Sport Resolutions, tribunalul independent de la Londra, desemnat de către ITIA să se ocupe de cazul ei de dopaj. Mai exact, acest proces ar urma să aibă loc în următoarele trei luni.

Suspendarea, sinonimă cu retragerea

În cazul trist în care Simona Halep va fi găsită vinovată pentru doping, atunci, cel mai probabil, asta va însemna retragerea ei din tenis. De ce? Pentru că perioada de suspendare ar urma, probabil, să fie una destul de îndelungată, iar Simona are deja acum 31 de ani.

Halep trebuie să convingă ITIA (Agenția Internațională de Integritate a Tenisului) că a ingerat accidental substanța.

O cunosc pe Simona de multă vreme și am lucrat cu ea timp de 14 ani. În tot acest timp, nu numai că a fost o sportivă și o campioană incredibilă, ci și un model de urmat. Simona este o persoană de o sportivitate impecabilă, integritate și onestitate.

Sunt profund întristată de aceste informații și sunt 100% convinsă că Simona nu ar fi făcut niciodată nimic pentru a obține un avantaj nedrept. O susțin pe deplin pe Simona în lupta ei pentru adevăr și îi sunt alături”, a mai susţinut Virginia Ruzici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: