Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis? Mesajul surprinzător pe care l-a dat Rică Răducanu

Simona Halep se întoarce pe terenul de tenis? Mesajul surprinzător pe care l-a dat Rică Răducanu

Simona Halep, suspendată! Dubla campioană de Grand Slam a primit cea mai severă pedeapsă posibilă

Simona Halep, probabil cea mai bună jucătoare de tenis româncă din istorie, a fost suspendată anul trecut din activitatea competițională.

Campioana de la Roland Garros şi de la Wimbledon a disputat ultimul ei meci oficial pe 29 august 2022, fiind învinsă, în primul tur la US Open 2022, de Daria Snigur, o jucătoare din Ucraina. La acest turneu, după ce a fost testată, în corpul Simonei Halep s-a găsit substanța interzisă Roxadustat.

Rică Răducanu crede că Halep va reveni

Rică Răducanu consideră că Halep se va reîntoarce în competiții și va continua să câștige premii după revenire. Acesta a declarat că niciun alt jucător român nu îi va egala prea curând rezultatele.

„Să stea liniștită, nu vine nimeni puternic din urmă! La o judecată ar trebui să fie cam așa: te duci, afli cât timp ești suspendat, iar apoi aștepți să treacă acea perioadă, te antrenezi.

Nu poți să o ții așa, în emoții, la nesfârșit. Dar, e debandadă peste tot, nu numai în România!”, a declarat Răducanu.

Judecătorii trebuie să se mişte mai repede

Fostul portar al Rapidului susține că verdictul trebuie oferit jucătorilor repede, pentru ca aceștia să își poată organiza mai bine activitatea.

„Trebuia să-i dea un verdict, să știe omul ce face. Dacă va mai câștiga premii, în viitor? Desigur, degeaba o țin pe tușă, va rade toate premiile când revine, nici nu se pune în discuție! Cine să mai câștige? Nu vine nimic puternic din spate, ca să zici: ”Mamă, alea-s mai bune!”.

Tot astea mai bătrâne se duc pe acolo și câștigă. E ca-n fotbal, și pe aici, pe la noi, în țară, tot fotbaliștii vechi au căutare, cei tineri au doar câte o zi mai bună, să mai stea și să mai învețe…”, a mai declarat Răducanu.

Simona Halep se afla pe locul 9 WTA în momentul suspendării din 2022, iar această săptămâna a început-o pe 1138. Ion Țiriac a declarat într-un interviu că orice an în care nu joacă tenis îi provoacă o pagubă de 10 milioane de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: