Redactia.ro
Home » Monden » Simona Halep, surprinsă după despărțirea de Toni Iuruc. Sportiva și-a făcut bagajele. Cine a ajutat-o? FOTO

Simona Halep, surprinsă după despărțirea de Toni Iuruc. Sportiva și-a făcut bagajele. Cine a ajutat-o? FOTO

GALERIE FOTO (4)

Au apărut primele imagini cu Simona Halep după despărțirea de Toni Iuruc. Sportiva s-a întors la domiciliul unde locuia alături de Toni Uruc. Iată detaliile!

Primele imagini cu Simona Halep după anunțarea divorțului de Toni Iuruc

Paparazzii au surprins primele imagini cu Simona Halep după ce s-a anunțat divorțul de Toni Iuruc, la mai puțin de un an de la căsătoria civilă. Sportiva a fost fotografiată alături de mama sa și un domn căruia nu i se cunoaște identitatea, la domiciliul pe care îl avea alături de soțul său.

Simona Halep și-a luat lucrurile și a ajuns la casa din Primăverii. Aceasta și-a parcat BMW-ul în fața casei și a început numaidecât să-și mute lucrurile în casă.

Toni Iuruc a confirmat divorțul de Simona Halep

Toni Iuruc a confirmat divorțul, conform Fanatik:

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică… De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc.

Ce a dus la separarea celor doi

Potrivit prosport.ro, cei doi au luat decizia de comun acord, iar separarea va avea loc la notar.

Simona Halep și Toni Iuruc nu vor împărți nimic, aceasta fiind „înțelegerea dintre ei din momentul în care s-au cunoscut”, relatează sursa citată. Drept motiv al divorțului ar fi distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera de tenismenă a Simonei Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc aveau programată cununia religioasă și nunta la data de 13 noiembrie 2022

Simona Halep și Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, pe data de  15 septembrie, iar acum, la data de 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasă și nunta. Totuși,cei doi au ales să-și spună adio, după niciun an de la căsătoria civilă.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: